- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: Supernatural
O filmi bilmiyordum ama baktım da çok övülmüş. İyi bir filme benziyor.
O filmi bilmiyordum ama baktım da çok övülmüş. İyi bir filme benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spoiler
Dean 1 yıl boyunca nasıl hayatta kaldı lan insan başına koskoca purgatoryde.
Ya ben ilk sezonu çok beğenmiştim Azazel falan görünmüştü 2.sezon aha bunu öldürecekler derken yine her bölüm başka şeyler avlamaya başladılar uyuz oldum bırakmıştım.
Aksine 2-3-4 çok iyi. 1. sezon sırf avla geçiyor. Kötü yerde bırakmışsın![]()
Cidden efsaneydi o sezon ya.Ama orda Castiel çekip çıkarmıştı dean i.Burda tek başına kavga ediyor,hayatta kalıyor falan.Belki yine castiel çıkamıştırYavaş yavaş ortaya çıkacak herhalde, şey de öyle olmuştu ya:
Dean cehenneme girdikten sonra hemen çıkmıştı arada yaşadıklarını sonra yavaş yavaş öğrenmiştik. Senaryo da ona göre şekillenmişti. O bölümler de ne efsaneydi ya, masum biri cehennemde kan dönecek ilk kilit açılacak falan vay be![]()
renkdaslar bu dizi
Dexter,Game of Thrones ve Breaking Bad Üclüsünden hangisinden iyidir ,tabiki o kadar iyiyse ..izlemeye degermi??
tamam farkli tarzlar olabilir ,ama izlemeye degermi okadar? benim gözümde yazdigim 3 Diziden suan daha iyi Diziler yok
Supernatural > Dexter
veya
Supernatural > Game of Thrones
diyecek olan varmi?
Yazın Supernatural izledim güzel diziydi bana göre.En çok güldüğüm bölüm ; Dean'in yüzlerce öldüğü bölüm ve hilecinin kardeşleri Tv Dünyasında sıkıştıkları zamandı.2 iğrenç bölüm vardı bana göre biri Ghostfacers gibi bir grup ile yaptıkları av diğeri ise Dracula vs gibi şekillere giren şekil değiştiren.Özetle akıcı ve güzel bir dizi.
Güzel tespit. Dracula'lı bölüm Halloween özel bölümüydü sanırım. Ama saçmaydı cidden.
Ghostfacers'ın Allah belasını versin zaten.
Diğer iki bölüm de Cebrail'li bölümler, onun olduğu tüm bölümler süper zaten![]()