Supernatural | 10. Sezon

Cevap: Supernatural | 8. Sezon

:D

[video=youtube;4PitH9fG3Z8]https://www.youtube.com/watch?v=4PitH9fG3Z8[/video]

Bir bölümde herkesin dileği yerine mi geliyordu neydi para atıyorlardı, kızın biri oyuncak ayısını canlandırmıştı da ayı tüm gün haberleri izleyip bunalıma girip intihar etmişti o geldi aklıma kediyi görünce :D

O içtiğin kan helal olsun Benny. Ne sinir birisiymiş arkadaşları.

Güzel bölümdü güzel olmasına da Sam'in ergen tripleri cidden feci bayıyor.

[GG]İlk defa bir yaratığın bir avcıyı öldürmesinden haz aldık sanırım :D Avcı ekibi Benny-Castiel-Dean olsun, 20 sezon senaryosuz yaratık avlasınlar izlenir.

Sam nasıl boş bir adam, abin cehenneme girdi çıktı, araf'a girdi çıktı, cennet'e girdi çıktı hala bik bik ona niye güveniyorsun..Bedenini Lucifer kullandı diye adam oldu başımıza :D Azıcık laf dinle lan[/GG]

Her sezon daha kötüye gidiyor. İlk sezonları özlüyorum ve sadece o sezonların hatrına izliyorum.

purgatory gibi bi konuyu islemediler ilk bolumden cikarttilar ben bu sezon orda gecer zannediyodum cok vasat bolumlerle devam ediyo bakalim

Arkadaşlar ilk sezondan başlayarak izlemeyi düşünüyorum. Güzel mi? Önerir misiniz bu diziyi?? :)

Dizi devam ediyor. 8. sezon 10. bölüm yayınlandı. Doğrudan cennet/cehennem konseptinden devam ettiği için çabucak sardı.

[GG]Benny ve Sam'in eski sevgilisi dosyaları şimdilik kapandı gibi. Sam'in sevgilisi muhabbeti zaten bayıktı ama Benny iyi karakter, bir şekilde geri dönecektir. Belki yardıma belki düşman olarak.

Crowley'in meleğe işkencesi iyiydi. Meleklerin kendilerinin bilmediği sırlara ulaştı beynini kurcalayarak. Demon Tablet gibi bir de Angel Tablet varmış. İş resmen ilk kim vurursaya dönüyor. Heyecan katacak.

Tabii bu arada cennette işler karışık. Şu yönetme muhabbeti, o kadının Castiel'i istediği işe sürmesi falan. Arkasından kim ya da ne çıkacak merak konusu.[/GG]

Cass yaptığı son hareketle gözümden düştü.

Cass yaptığı son hareketle gözümden düştü.

[GG]Kendi yapmıyor ki Furkan. O kadın ne diyorsa ona karşı çıkamıyor istemese bile. Ara ara sahneler hatırladı ya gözüne beynine bir şeyler yaptılar bunun cennette. Yapanlar kim onu merak ediyoruz ama. [/GG]

[GG]Kendi yapmıyor ki Furkan. O kadın ne diyorsa ona karşı çıkamıyor istemese bile. Ara ara sahneler hatırladı ya gözüne beynine bir şeyler yaptılar bunun cennette. Yapanlar kim onu merak ediyoruz ama. [/GG]

[GG]Haklısın ama bilincini tamamen kaybetmiş değil. Biraz Sam'e benzetiyorum hani Lucifer aklındaydı kendi iradesiyle görmemezlikten geliyordu, Cass'den bunu beklerdim en azından sözünü bitirdikten sonra öldürseydi :)[/GG]

Ben Fringe 1. sezondan yeni başladım beğendimde bu iki diziyi izleyen var mı kıyaslarmısınız. Bu dizi daha iyi derseniz 1. sezondan başlarım.

süper bölümdü

[GG]bölümün sonunda dean 'in ww taklidi iyidi:lol:[/GG]

Ben Fringe 1. sezondan yeni başladım beğendimde bu iki diziyi izleyen var mı kıyaslarmısınız. Bu dizi daha iyi derseniz 1. sezondan başlarım.

Benim favori dizilerimdendir. ilk 2 sezon biraz efekt anlamında beklentiyi düşük tutarsan bu diziyi bırakamazsın ;)bu dizi her sezon açılıyor diyebilirim. yıllandıkça kalitesi artıyor :) Fringe'de izledim bir kaç bölüm sarmadı açıkcası beni :)

[GG] Belladonna mıydı neydi o sahneye çok güldüm ya :) [/GG]

[GG]Şu avcılık bölümlerinde castiel den falan yardım istememe olayına ayar oluyorum,hele şu bölümde koskoca büyükbabanız gelmiş bi cass ile tanıştır demi. Hem harf adamları olayını falan cass e sorabilirlerdi,avcılık bölümlerinde kesinlikle doğa üstü olaylardan yardım aldırtmıyor senaristler.[/GG]

Geri
Üst Alt