Supernatural | 10. Sezon

Cevap: Supernatural | 8. Sezon

Son bölüm süperdi

[GG] Bu Winchester'larda karizma nesilden nesile aktarılıyor sanırım.

Henry Winchester'da fena karizmaydı :)[/GG]

Benim bildiğim 10 sezona tamamlayacaklar. Son kurgulanan hikaye ona göre yazılıyormuş. 10. sezon sonunda tamamen bitireceklermiş.

3 sezon izledim bir türlü ısınamadım bu diziye.

B.ka sardılar bence işi iyice..melekler,şeytanlar muhabbetinde daha tam taşlar yerine oturmadan bir de Harflerin Adamları çıktı.

Chevy-impala.jpg

Beni araba fetişi yapan dizi

Harflerin adamı derken Cehennem kapısını kapatmaya başladılar :)

Müthiş bir şekilde devam ediyor.

10. bölümden sonra toplu izlerim diye ara vermiştim. İki günde 5 bölümü tamamladım ve o rezil 7. sezonda sıkılıp bırakan varsa atlayıp direk 8'e devam etsin derim :D

11. Bölüm: Esasen mizahi dozajı yüksek bir bölümdü. Ancak konuk oyuncu geçen sezonda da 1 bölüm oynayan Felicia Day, o yüzden bölümde ne anlattığına bakmadan seve seve izledik.

12. Bölüm: Çok çok iyi bir bölümdü. Henry Winchester şeklini koydu ortaya. Eski sezonlar tadında bir bölümdü. Her şey vardı.

13. Bölüm: Naziler, Golem muhabbeti falan güzeldi. Keyifli bir bölümdü.

14. Bölüm: Ana konunun ciddi biçimde ilerlediği bir bölüm oldu. Ailenin muhabbeti biraz fazla uzatıldı gibi ama güzeldi genel olarak.

15. Bölüm: Filler episode tadındaydı. Köpek/kız muhabbeti çok iyiydi. Cadılarla ilgili bölümler genelde filler episode oluyor ama keyifli oluyorlar.

16. Bölüm, 7 martta yayınlacakmış. Bu defa Grek mitolojisinden öğeler olacak. Prometheus ve Artemis ile tanışacağız gibi.

edit: tv.com 27 şubat diyor bilemedim şimdi.

15.bölüm önceki bölümlerden uzak bir bölümdü. Köpeğin içeri girip Sam'in dean'e anlatmaya çalıştığı köpek sonra kadını görmeleri :):)

bu diziyi izliyosan su sacma bu sacma dememek lazim ama bu yunan mitolojisi harbi olmamis :D

Açıkçası bölümü çok keyifle izlesem de benim de tam içime sinmedi konsept :D

[GG]Koca Zeus çat diye öldü yav, Zeus'tan önce doğan Prometheus de öldü falan pek oturmadı yani :D Daha önce Lucifer, Pagan tanrılarının toplantısı basıp katletmişti mesela o süperdi :D Ama Artemis'e Zeus'u öldürtmek falan, bildiğimiz tüm kalıpların zıttı gibi bir de o kadar güçlü biri bu kadar kolay düşmemeliydi yani. Aynı olay Castiel, tanrı olduğunda İsrafil'i öldürdüğünde de oldu yani koca baş melek çat diye inmemeliydi.[/GG]

Başlasam mı acaba, değer mi

Dön benim mesajlarımı oku baya cevapladım bu soruyu :D

Bu arada benim dizide görmeyi beklediğim ama hiç bahsedilmeyen bir karakter de tarihin en gizemli ve güçlü karakterlerinden olan Gilgamesh..Muhakkak değinmeliler.

[video=youtube;Mxj6n47Ut40]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mxj6n47Ut40[/video]

14 gün sonra :(:(

Son bölümler iyice güzelleşti. Eski tadı veriyor rahat rahat.

Filler episode olan 18. bölüm (ki o da iyiydi) diğer bölümler şahane. 19. bölümdeki cehennem anlatımı çok iyiydi. Olaylar da daha ilginçleşiyor git gide.

Aradan sonra gelen 20. bölüm belki de en kaliteli filler episode'lardan biriydi. Yapımcılar Felicia Day madenini çok geç keşfetti ama bu sezon kullanmaktan çekinmemeleri çok iyi oldu. Bu bölüm Charlie'nin geçmişini ve kişiliğini iyice tanırken Dean'in de korkusunu görmüş olduk.

Geri
Üst Alt