- 23 Aralık 2008
- 59.942
- 57.449
- 4.858
doğru konuşBen o lafı ırkçı Berke'ye demiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru konuşBen o lafı ırkçı Berke'ye demiştim.
Vatandaşlık hakkı verilen toplam sayı geçen seçimde açıklanan resmi rakamlara göre 50 bin idi.Tabi bu hakka sahip olanlar ya parası olup gayrimenkul alan, işyeri açan ya da belli bir mesleği icra eden doktor,bilim adamı vb.idi.Bu süreçte Türkiye'de doğanlar direkt T.C. vatandaşımız olurken yine 4 milyona yakın Suriyeli de mülteci statüsünde.Suriye savaşı çok uzun sürdüğü için tabi bu süreçte ilköğrenimini burada tamamlayan çocuklar bile var halihazırda.Bu tarz kalan kişilere yine ulusal ve uluslararası yasalar çerçevesinde talepleri olamasi halinde vatandaşlık verilmesi zorunlu... Nihayetinde bu süreç muhtemelen bir Cumhurbaşkanlığı ya da meclis kararı ile Suriye'nin durumuna uygun olarak çözülecek.Benzer süreç Körfez savaşı sırasında yaşanmiş ve o dönemde geriye dönmeyen mülteciler şu anda hepsi T.C. vatandaşı.Burada da böyle bir son bizi bekliyor muhtemelen.Suriyelilere oy hakki verildi mi bugune kadar? Bilmedigimden soruyom
Berke ırkçı 1 kişiliktir.doğru konuş
Katılıyorum abiBerke ırkçı 1 kişiliktir.
Dükkanda afgan çalıştırdığını duydum.Katılıyorum abi
Yemek bile vermem lanDükkanda afgan çalıştırdığını duydum.
Zaten kesecekler bizi.Yemek bile vermem lan
Şu mesajdan sonra uçak kovalayanlar utanıyormudur acaba
Nüfus kaç Afghanistanin?Ulan Afganlar ne kadar onursuzlarmış 50 bin taliban örgütünü 200 binlik ordusuyla dağıtamadılar