Suriyeliler, Türk Kızlarını Taciz Edip Videoya Çekti!

Bunların hepsinden onları bu memlekette kalmâ yolunda emeği geçen herkesten nefret ediyorum

ülkenin repütasyonu -1 keşke "rival to rival" questi gelse de notrlesek şunu

19366199_10213652499335211_1693771719227855931_n.jpg

Buda sağdakide diğer Suriyeli çocukmuş galiba. Bunu da dövmüşler

Akp o kadar rezil bir parti ki hiç bir devlet kurumunu olması gerektiği gibi kullanmadığı için, halk kendi adaletini aramaya kalkıyor çoğu olayda

Halbuki sosyal medyada yayıldığında ilk yayılmaya başladığında bu çocukları alıp başka bir yere göndermeleri gerekirdi. Böyle olacağı belliydi

vay be olaya bak ülke gothama döndü resmen
bir tane de dark knight bulsak cok tatli olmaz mi

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Hahaha Adana olm ,Cukurova bura adamin .. korlar

Yakalanmis serefsizler Adana sosyal medya grubu üyeleri tarafindan, bir guzel de dayak yemisler,sonra da ozurndiletmisler Turkiye'den. Haberi bugünkü Milliyet web sitesinde var

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Türkiyedeki Suriyeliler meselesini Almanya üzerinden okuyamazsınız arkadaşlar, uzaktan yakından alakası yok çünkü.

Video'da evet dediğiniz gibi öyle aşırı tepki gösterilecek bir şey yok ama verilen tepki yalnızca video'ya değil, belli bir birikimin sonucu.

Plansız programsız bir şekilde 3 milyonu aşkın Suriyeli Türkiye'ye sokuldu, bunun Türk toplumuna sosyal etkisi daha çıkmış değil. Ortada ciddi bir suriyeli sığınmacı politikası yok, eğitim yok, iş yok, barınma durumu sıkıntılı. Bu şartlar altında ezik bir şekilde büyüyen suriyeli çocukların nasıl birer yetişkin olacağını kestirmek güç değil.

Son olarak; evet Türkiye'deki sol'un durumu pekala tartışılabilir ama şunu da kabul etmek lazım, bizdekilerin mülteci sorunlarıyla ilgilenme lüksü yok. Almanya'da şurada burada ilgilenirler tabi, bizim daha hayati problemlerimiz var.

Son düzenleme:
Herkese geçmiş olsun. Kötü günlerin başlangıcını gösteren bir video. Suriyelilerin numara istediği video değil; o Suriyelileri döven adamların çektiği video kötü günlerin başlangıcını gösteriyor.

Plansız programsız milyonlarca Suriyeli Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış. Hayatında Suriye'yi görmemiş Suriyeliler büyümeye başladı. Türkiye'ye hakim olmaya başlayan bir yığın Suriyeli var. Hani Türkiye'de alevilik-sünnilik; türklük-kürtlük üzerinden iç savaş çıkarmaya çalışıyorlardı ya... O maya tutmayınca bunu Suriyeliler üzerinden gerçekleştirecekler. Yok artık falan demeyin. Bugün çok sert ciddi önlemler alınmazsa sonuç bu olacak. Çünkü milyonlarca hadsiz Suriyeli etrafta dolaşıyor. Üretime de girmiş durumdalar. Gitgide güçleniyor. Gücü eline geçiren insanların neler yapabileceğini tarih kitaplarında görebilirsiniz.

Ben yaşadığım şehirden yabancı bir şehre gittiğimde bile yürüyüşüm, davranışlarım değişiyor ama bu adamlar yabancı bir ülkede umarsızca davranışlarda bulunuyorlar.

Gurbetçi arkadaşlar daha iyi bilir yurt dışında mültecilerden kavgaya, tacize, hırsızlığa vs karışanlar cezalarını çektikten sonra sınır dışı ediliyor mu ?

herkes kendi adaletini sağlar oldu dondurma yiyen çocuklara tepki şort giyen kıza saldırı rezil siyasi yönetimin sonuçları ne yazık ki

başlığı görür görmez içim bir cız etti. ahh deyip gözlerimi kapattım yemin ederim. adanalılara çatmayacaktınız hacı. ben bile tacizci olmadığım halde yeminliyim o memlete girmemeye, otoban içinden geçiyor diye mersin'e gitmiyorum.

sabah sabah eksideki su yorum güldürdü

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Katledilmeleri daha uygun olurdu sanki.

Gözlerinizle görseniz neler yaptıklarını böyle konuşmazsınız. Almanya'dan, Hollanda'dan sallamak kolay tabii. Sadece tacizden dolayı bunun olduğunu sananlar çok yanlış sularda. Oysa belli bir öfkenin birikimi bu.

Bunun haricinde telefon numarası istemek vs suç mu diyenler olmuş. Tabii ki suç değil. Ama eğer kız gider misin rahatsız oluyorum dediğinde ısrar edersen bunun adı taciz olur.

Bu şerefsizler bir de izin almadan kameraya çekip sosyal medyada paylaşmış.

Merak ediyorum aynısını karınıza veya kız kardeşinize yapsalar gene aynı şekilde bu kadar geniş mi olacaktınız...

Türkiyedeki Suriyeliler meselesini Almanya üzerinden okuyamazsınız arkadaşlar, uzaktan yakından alakası yok çünkü.

Video'da evet dediğiniz gibi öyle aşırı tepki gösterilecek bir şey yok ama verilen tepki yalnızca video'ya değil, belli bir birikimin sonucu.

Plansız programsız bir şekilde 3 milyonu aşkın Suriyeli Türkiye'ye sokuldu, bunun Türk toplumuna sosyal etkisi daha çıkmış değil. Ortada ciddi bir suriyeli sığınmacı politikası yok, eğitim yok, iş yok, barınma durumu sıkıntılı. Bu şartlar altında ezik bir şekilde büyüyen suriyeli çocukların nasıl birer yetişkin olacağını kestirmek güç değil.

Son olarak; evet Türkiye'deki sol'un durumu pekala tartışılabilir ama şunu da kabul etmek lazım, bizdekilerin mülteci sorunlarıyla ilgilenme lüksü yok. Almanya'da şurada burada ilgilenirler tabi, bizim daha hayati problemlerimiz var.
Aynen öyle katılıyorum, Almanya'da ki boyut Türkiye'de ki boyutun yüzde onu bile değil. İlk başta öyle olacağa benziyordu ama adamlar ne yaptı etti bu akımı kestiler. Tabi bunda bizim Hükümetimizin de payı az değil, yapılan anlaşmanın önü arkası bize girdi.

Bunun dışında evet Suriyeli yetişkinlerin içinde bir çok suç makinesi var ama zaten bu savaşta olan onlara olmuyor ki, çocuklara oluyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bu dogru degil... Almanya´da mültecilere paralari, bedava biletleri yigecekleri, icecekleri veriliyor. Spor akteviteleri bile finanse ediliyor... Almanya´da bile mülteci krizi, kendi kendini finanse ediyor... Mültecilerin Almanya ekonomisine pozitif katkisi var. Eminim ki yaptiklari tüketim ile Türkiye ekonomisine de mültecilerin katkisi vardir...

Almanya´nin daha az mültecisi var, ama ayirdigi bütce daha yüksek. Buna ragmen ekonomiye pozitif etki etti mülteciler. Ve kriz kendi kendini finanse ediyor su an.

S&P: Multeci akını Turkiye ekonomisini buyutuyor - Fortune Turkiye

S ve P´de Türk ekonomisine pozitif degerlendirmis mülteci etkisini...

Hocam Allah aşkına bu nedir ya ? Rakamlarla pozitif etkisini İstanbul'daki boktan bodrum dairelere bile 1000-1500 arası kira verenlere anlatsınlar. Kiraların damına koydular, sosyal yaşantı zaten felç. Pozitif katkı dilenci ekonomisine ve ensesi kalınlara olduysa istatistiklere o etki etmiştir belki. Ha bi de EU'nun ve diğer güçlerin hibe paraları...

Türkiye mülteci konusunda çuvalladı, halkın yaşamı felç oldu ancak mültecilere de laf söylemeye utanıyorum kendimce. E sen adamın liderini (!) yıkıp başkentinde cuma namazı kılmayı düşünürsen beceremediğinde olacaklardan da sorumlu tutulursun.

Allah devlete, millete zeval vermesin.

Hocam Allah aşkına bu nedir ya ? Rakamlarla pozitif etkisini İstanbul'daki boktan bodrum dairelere bile 1000-1500 arası kira verenlere anlatsınlar. Kiraların damına koydular, sosyal yaşantı zaten felç. Pozitif katkı dilenci ekonomisine ve ensesi kalınlara olduysa istatistiklere o etki etmiştir belki. Ha bi de EU'nun ve diğer güçlerin hibe paraları...

Türkiye mülteci konusunda çuvalladı, halkın yaşamı felç oldu ancak mültecilere de laf söylemeye utanıyorum kendimce. E sen adamın liderini (!) yıkıp başkentinde cuma namazı kılmayı düşünürsen beceremediğinde olacaklardan da sorumlu tutulursun.
Allah devlete, millete zeval vermesin.

Günlük yasam konusunda evet, büyük bir etken, ve 3 milyon suriyeli elbette ki göze batiyor. Ama ekonomik acidan suriyeli mültecilerin zarari oldugunu zannetmiyorum.
Ekonominin genel anlamda halka kötü yansimasi ise nedeni farkli, ama siyasilerin isine geliyor, milletin mültecilere yüklenmesini.

Geri
Üst Alt