Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ademden msj var dostlar adadan yolladı

Görüyorum ki hepiniz aynı bokun pembesi
Bak moruk bu verse içindeki öfkenin dengesi
İşim bitmedi sizinle bi de o dansözle
Yazıyorum hiç durmadan sabahın 4 ünde
Sağım solum dansözlerle doldu susun kahpeler
O darbelerle yıkılmaz adem anca sendeler
Madem öyle istediniz yıkılsın tüm dengeler
Bu adam sizden korkmaz her yerde cenk eder

Ademden msj var dostlar adadan yolladı

Görüyorum ki hepiniz aynı bokun pembesi
Bak moruk bu verse içindeki öfkenin dengesi
İşim bitmedi sizinle bi de o dansözle
Yazıyorum hiç durmadan sabahın 4 ünde
Sağım solum dansözlerle doldu susun kahpeler
O darbelerle yıkılmaz adem anca sendeler
Madem öyle istediniz yıkılsın tüm dengeler
Bu adam sizden korkmaz her yerde cenk eder
Adem'in antrenör ekibinden misin üstat resmen beraber kaleme almışsınız gibi :) Şu andan itibaren bu manzum eserden dolayı yarışmayı izlemeyei bırakıyorum gidip 2010 Surivorını izleyeceğim :)

Adem'in antrenör ekibinden misin üstat resmen beraber kaleme almışsınız gibi :) Şu andan itibaren bu manzum eserden dolayı yarışmayı izlemeyei bırakıyorum gidip 2010 Surivorını izleyeceğim :)
Yıllarca beraber ter döktük dogrudur

Konu kıvama gelmeli yöneticiler ceza verecek konu bulamıyor modlar görevden alınıyor işler kesat.

Muratin 2013ten beri en büyük dostu. Gelmiş geçmiş en büyük dostluğu kurdular. Murat olamayacağına göre Hilmicem olsun. Yine biz olmuş gibi seviniriz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Desteklediğin herkes şikeci ulan!!!

CI2SPRRWoAAvKXI.jpg

x1080-Kpl.jpg

DbgPHGcXUAAHMVw.jpg

Burada Hilmici olup ekran başında Merveci olanlar görüyorum yazık

Desteklediğin herkes şikeci ulan!!!

CI2SPRRWoAAvKXI.jpg

x1080-Kpl.jpg

DbgPHGcXUAAHMVw.jpg
Takıma göre yarismacimi desteklenir abi. Umit karan Galatasaraylı ama en büyük şikeci o malum. Anıl iyi çocuk Galatasarayli ama oda cok yanlış sezonda bu kadar gladyatorun arasindan siyrilamaz gibime geliyor. Hakanda performans iyi ama kitlesi düşük. Sokaktan 100 tane adam çevirsen Hakani destekliyorum demez mesela. Kendi donemlerinde kıbrısa gidemedi bundada gidemez.

Turabi en başından bu yana kendisine en büyük tehdidin Adem olduğunu biliyor ve sürekli ona küçük küçük oynuyordu,Adem sabırlı bir adam olsada dövüşçü olmasından ötürü bi patlama noktası var ve en sonunda patladı,Turabinin o ağır abi ve süper kahraman tarzının biraz kolpa olduğunu kanıtladı diye düşünüyorum.Ademinde haksız olduğu konular var bu sene ama Turabinin o imajını çizdiği aşikar bu iki ağır karakter bi takıma çok fazla diskalifiye olma ihtimalleri hala mevcut , Hilmi daha sakin ve temiz gidiyor ama bu ikili kadar kitlesi yok yinede finalde bu ikiliden biriyle eşleşirse şampiyonluk şansının olacağına eminim

yigit her msjda destekledigi yarismaciyi degistiriyor

Takıma göre yarismacimi desteklenir abi. Umit karan Galatasaraylı ama en büyük şikeci o malum. Anıl iyi çocuk Galatasarayli ama oda cok yanlış sezonda bu kadar gladyatorun arasindan siyrilamaz gibime geliyor. Hakanda performans iyi ama kitlesi düşük. Sokaktan 100 tane adam çevirsen Hakani destekliyorum demez mesela. Kendi donemlerinde kıbrısa gidemedi bundada gidemez.

Ama desteklemeliyiz...Galatasaraylılık bunu gerektirir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt