Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O.....sun lafindan sonra adem gönüllerde taht kurmuştur. Finalde oylarımız ademe.

sa survivor dostlari

100764_d010549b.jpg

Turabi dün yine mağdur edebiyatı parçalamış

Trilyoner oldu hala mağdur takılıyor :d

Adem olayi icin izledim

Adem yuzde yuz hakli,adamin 3. Sezonu ve 3 sezondur herkese dayilaniyor bi kisi de karsilik vermedi yillarca

Dün gözlerinde korkuyu gördük,bu korku ona bu sezonluk yeter

Perşembe günü tekrar oylama var, bu oylamada Hakan Hatipoğlu'na oy atmayan pembe boxer giyip starbucksa gidip isminin yazılı olduğu kahvenin storyisini instaya atıyordur.

1,5 yıldır alıcı gözle izliyorum.Semihli sezonu 3 ay kadar izledim ama hemen hemen hiçbir şey hatırlamıyorum. O adada en doğal davranan kesinlikle Adem.Youtubeden filan Ademin kavgalarını izleyin.Bir tane kavgayı bile kendisi başlatmadı.Ne kadar kavgası varsa hepsi kendisini savunduğu için.Egodan filan bahsedilmiş ama adada kendisiyle dalga geçen tek adam.Doğal biçimde şakasını yapan,geyiğini yapan tek adam.Ümit Karan da bana çok doğal geliyor.Geçen yılki Serhat ve Sabriye de çok net doğaldı.Şu yıl iddialı yarışmacılardan Adem ve Ümit dışında doğal gördüğüm yarışmacı yok.Yaşı 30 üstü olanlar büyük ihtimal benimle aynı fikirdedirler.
Şampiyonluk hakkında fikrim yok çünkü Hilmi ve Turabinin ne kadar güçlü olduklarını bilmiyorum.Mesela geçen yıl Adem 6-7 defa potaya çıkmasına rağmen finalde 500bin civarı oy almıştı ve finale çıktığında Serhatçıların,İlhancıların nefret ettiği isimdi.Bence kesin finale çıkacak ama sonucunu bilemiyorum.
Bu arada 500 bin rakamı yanlş olabilir.

Gönüllüler adasından sadece Cimbomlu Anıl kalmış.

DeUDNcTXcAYKCU6.jpg

Gönüllüler adasından sadece Cimbomlu Anıl kalmış.

DeUDNcTXcAYKCU6.jpg

Adamlar bir tarafa ne kadar güçlü ve tecrübeli eleman varsa koyup diğer tarafa da sırf bilmem nereden yürüyüp İstanbul’a geldi diye yarışmaya giren Cumali gibi adamları koyup oyunların dengeli ve heyecanlı geçmesini beklediler la, şaka gibi. Bu sene Acun çok batırdı, kestirmesi gerekirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt