Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar bu kadar zor degil soyleyin ihrac oylamasi yapalim yani kac kere basina geldi

Caninizi sikmasina izin vermeyin

Yav ciddi ciddi bu yarışmada SMS olayının gerçek olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde. Belki finale kadar birkaç ufak ayarlama dışında gerçektir ama son 5’de Acun’un kafasına göre ayarladığına %100 eminim. Misal 3 sene önce Hilmi Cem, Hasan falan dururken finalde Turabi’nin rakibi Merve olmuştu. Merve’nin hiç de büyük bir destek aldığı falan yoktu. Acun tamamen kendi çıkarmıştı finale. Arada 3 sene izlemediğim için bilmiyorum ama Ogeday’da Adem gibi birinin karşısında galip gelecek bir tipe benzemiyor. Üç kağıt dönmüştür illa.

Yav ciddi ciddi bu yarışmada SMS olayının gerçek olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde. Belki finale kadar birkaç ufak ayarlama dışında gerçektir ama son 5’de Acun’un kafasına göre ayarladığına %100 eminim. Misal 3 sene önce Hilmi Cem, Hasan falan dururken finalde Turabi’nin rakibi Merve olmuştu. Merve’nin hiç de büyük bir destek aldığı falan yoktu. Acun tamamen kendi çıkarmıştı finale. Arada 3 sene izlemediğim için bilmiyorum ama Ogeday’da Adem gibi birinin karşısında galip gelecek bir tipe benzemiyor. Üç kağıt dönmüştür illa.

Olan harçlığından kısıp para veren kardeşlerimize oluyor

Uyanırlar yakın bir zaman içerisinde umarım

Niye tahrik ediyosunuz benle derdiniz ne ? Tam diyorum artık uğrasmiyolar yine uğraşıyorsunuz. Valla ayıp yaptığınız.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.
123f1c9ac0f4e7b847fe4d5fa11af4b1.jpg

Kral tarafını belli etmiş.

Gomisin desteği Anıl için çok önemli , Açıkçası Ademi destekleyen biriyim ama Anılda benim 2.desteklediğim adam çok kaliteli insan zaten Galatasaraylı olmasının dışında

merve o sene çok ağlamıştı açlıktan. ve sürekli kazanıyordu çünkü karşısında sema-nagihan-damla gibi güçlü kadınlar da yoktu. merve oflazın şampiyonluğuna laf atıyordu o sene . bu sene karşısındaki güçlüler olunca böyle kaldı güzel de oldu.
artı babası finalde gereksiz konuşmasaydı şampiyon olabilirdi.

Gomis tüm oyunu bozdu yeminle

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra Anıl'ı şampiyon yapmak boynumuzun borcu, başka yarışmacı destekleyen konudan atılmalı diye düşünüyorum.

Hasan her hafta birinci olup ne hikmetse son düzlükte hemen elendi.

En kötü kendileri oy veriyorlardır geçirmek için.

Hain yigit sen de yengec dansi yapan yarismacilara atarsin artik smsleri

merve o sene çok ağlamıştı açlıktan. ve sürekli kazanıyordu çünkü karşısında sema-nagihan-damla gibi güçlü kadınlar da yoktu. merve oflazın şampiyonluğuna laf atıyordu o sene . bu sene karşısındaki güçlüler olunca böyle kaldı güzel de oldu.
artı babası finalde gereksiz konuşmasaydı şampiyon olabilirdi.

Hiçbir zaman seyircinin desteğini alamadı ama. Sosyal medyada bariz belliydi bu. Hasan neredeyse her sms’de haftanın 1.si oluyordu ama son sms’de Merve, Hasan’ı eledi. İşe bak. Net art niyet ararım ben bunda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt