Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Arkadaslar bu kadar zor degil soyleyin ihrac oylamasi yapalim yani kac kere basina geldi
Caninizi sikmasina izin vermeyin
Caninizi sikmasina izin vermeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya kupasında; Almanya, Arjantin,Brezilya,Fransa ve İsapanya yı destekliyorum kupa töreninde görüşürüz9 yarismaciyi birden destekleyip yarisma sonu gorusuruz diyor
Ulan yigit ne zaman aklini basina devsireceksin
Yiğit herkesi tahrik etti gidiyor oh ne ala memleket ceza almayacak mı
Yav ciddi ciddi bu yarışmada SMS olayının gerçek olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde. Belki finale kadar birkaç ufak ayarlama dışında gerçektir ama son 5’de Acun’un kafasına göre ayarladığına %100 eminim. Misal 3 sene önce Hilmi Cem, Hasan falan dururken finalde Turabi’nin rakibi Merve olmuştu. Merve’nin hiç de büyük bir destek aldığı falan yoktu. Acun tamamen kendi çıkarmıştı finale. Arada 3 sene izlemediğim için bilmiyorum ama Ogeday’da Adem gibi birinin karşısında galip gelecek bir tipe benzemiyor. Üç kağıt dönmüştür illa.
.Niye tahrik ediyosunuz benle derdiniz ne ? Tam diyorum artık uğrasmiyolar yine uğraşıyorsunuz. Valla ayıp yaptığınız.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav ciddi ciddi bu yarışmada SMS olayının gerçek olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde. Belki finale kadar birkaç ufak ayarlama dışında gerçektir ama son 5’de Acun’un kafasına göre ayarladığına %100 eminim. Misal 3 sene önce Hilmi Cem, Hasan falan dururken finalde Turabi’nin rakibi Merve olmuştu. Merve’nin hiç de büyük bir destek aldığı falan yoktu. Acun tamamen kendi çıkarmıştı finale. Arada 3 sene izlemediğim için bilmiyorum ama Ogeday’da Adem gibi birinin karşısında galip gelecek bir tipe benzemiyor. Üç kağıt dönmüştür illa.
Hasan her hafta birinci olup ne hikmetse son düzlükte hemen elendi.Yav ciddi ciddi bu yarışmada SMS olayının gerçek olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde. Belki finale kadar birkaç ufak ayarlama dışında gerçektir ama son 5’de Acun’un kafasına göre ayarladığına %100 eminim. Misal 3 sene önce Hilmi Cem, Hasan falan dururken finalde Turabi’nin rakibi Merve olmuştu. Merve’nin hiç de büyük bir destek aldığı falan yoktu. Acun tamamen kendi çıkarmıştı finale. Arada 3 sene izlemediğim için bilmiyorum ama Ogeday’da Adem gibi birinin karşısında galip gelecek bir tipe benzemiyor. Üç kağıt dönmüştür illa.
Bu saatten sonra Anıl'ı şampiyon yapmak boynumuzun borcu, başka yarışmacı destekleyen konudan atılmalı diye düşünüyorum.
Kabul edilemez bir durum.Turabi'den posta yiyip sesini bile çıkarmayan tiplere destek olmayalım abi.
merve o sene çok ağlamıştı açlıktan. ve sürekli kazanıyordu çünkü karşısında sema-nagihan-damla gibi güçlü kadınlar da yoktu. merve oflazın şampiyonluğuna laf atıyordu o sene . bu sene karşısındaki güçlüler olunca böyle kaldı güzel de oldu.
artı babası finalde gereksiz konuşmasaydı şampiyon olabilirdi.