Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın hilmi cem veda eder gibi gözüküyor

Normalde Survivorfan.comda Survivor anelizlerimi yazarim bu konuyu sirf yigit beyin aneliz ististiks ve kulisleri icin takip ediyorum

ub.msji

Acun merve yerine umiti potaya koyarak onu gözden çıkardığını belli etmişti zaten. Umit elendi HO.

Ümit gider bence. Pek destekleyeni yok gibi. Ancak Acun ne kadar oylamaya göre gidiyor bilmiyorum. Geçmişte herkesin nefret ettiği Bozok ile sempatik ve tombul bir kadın olan Özlem oylamaya çıkmış ve çok ilginç bir şekilde Bozok kalmıştı. O sene o kadar adam varken Merve Aydın’ın finale kalması başka bir ilginçlikti. Ben Acun’un oylamaya uyduğunu düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ümit gider bence. Pek destekleyeni yok gibi. Ancak Acun ne kadar oylamaya göre gidiyor bilmiyorum. Geçmişte herkesin nefret ettiği Bozok ile sempatik ve tombul bir kadın olan Özlem oylamaya çıkmış ve çok ilginç bir şekilde Bozok kalmıştı. O sene o kadar adam varken Merve Aydın’ın finale kalması başka bir ilginçlikti. Ben Acun’un oylamaya uyduğunu düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ümit kaptanı hatırlayanlar sms atmayacak kadar olgun olanlar oldukları için işi zor...

ümit veya hakan gidecek bence hakan bu konuşmayı büyük sms öncesi yapsaydı baya oy toplardı adem fanlarından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt