- 4 Ağustos 2009
- 91.196
- 72.806
- 5.358
Bu iş çoluk çocuğa bırakılmayacak kadar ciddi bir konu. Artik elimi taşın altına koyma vaktı geldi.Bundan sonra kulis duyumlarını sen aktar reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu iş çoluk çocuğa bırakılmayacak kadar ciddi bir konu. Artik elimi taşın altına koyma vaktı geldi.Bundan sonra kulis duyumlarını sen aktar reis
Aynen reis survivor ciddiyeti artık bunu kaldırmıyor.Bu iş çoluk çocuğa bırakılmayacak kadar ciddi bir konu. Artik elimi taşın altına koyma vaktı geldi.
Acun merve yerine umiti potaya koyarak onu gözden çıkardığını belli etmişti zaten. Umit elendi HO.
Aynen ademin şampiyonluk şansı yok. Hilmicem gibi görünüyor şu an.Acun Ogesu yu nasıl şampiyon yaptıysa bu hafta Merveyi de kayırdı
Adem'e de uyuz olmaya başladı büyük bir çoğunluk sevse bile şampiyonluk şansı yok gibi ne dersin ?
Üstad dikkatli ol duyumlarını çalıp ilk ben söyledim diyebilirlerAynen ademin şampiyonluk şansı yok. Hilmicem gibi görünüyor şu an.
Hahahahahaha.Aynen reis survivor ciddiyeti artık bunu kaldırmıyor.
Bu başlığa girer girmez direk aklıma o geliyor bu aralarHahahahahaha.
Hatırladım o mesajı, efsanevi bir mesajdı. Hatta Hayri caps falan yapmıştı![]()
Kıbrıs bunun disina cikmaz. Yalniz 5 kisi olacakmış 5.kiside tahminen Damla olur.Adem/Turabi - Hilmi/Anıl final için başka seçenek yok
Artık safları sıklaştıralım Hakan Reisin arkasında...
Hakan rahat son 4 yapar...Kıbrıs bunun disina cikmaz. Yalniz 5 kisi olacakmış 5.kiside tahminen Damla olur.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Büyük ustanın Kıbrıs'a gidemeyeceğini düşünenler konuyu derhal terketsin.
Ben terkediyorum.

İman gibi serhaddi var korkma renktaş...Büyük usta Hakan'ı, 2+2 Dörtlü blok (adeta bir demir perde) namıdiğer "kolejliler" 2 haftaya yiyecek gibi duruyor sms'ide düşük büyük ustanın.
Nasıl bir caps?Bu başlığa girer girmez direk aklıma o geliyor bu aralar![]()
Gsc survivor temsilicimizin fotosunun üzerine yazılmış cümleden oluşan bir capsNasıl bir caps?
Ne yazısı cahilliğimizi giderGsc survivor temsilicimizin fotosunun üzerine yazılmış cümleden oluşan bir caps
Tamamını hatırlamıyorum ama en önemli kısmı şu" survivor ciddiyeti bunu kaldırmaz"Ne yazısı cahilliğimizi gider