Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim sende utanmasan bağdatlı çıkacaktın, İstanbul olmadı İzmit olur o da olmadı Bursa olur, sen gittin Hatay'lıyım dedin. Hayatımın şokunu yaşamıştım.

Kurban ol abi sen Hataylılara. Buram buram faşistlik kokan bu mesajını da kınamıyor, Allah’a havale ediyorum. Bağdat’ı niye gömdün şimdi anlamadım. Benden daha iyi biliyorsun ki Bağdat eskiden dünya başkentiydi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa o zaman hemşehri sayılırız...Karaağaçlılar içer deyince anlamalıydım Neresinden? Ana-Baba mı hataylı?

Bu konuyu konuşmuştuk sanırım siz bayağı kafayı çekmiştiniz o gün hatırlamıyorsunuz. Dörtyol payas taraflarındasınız sanırım. Evet anne baba dede nine 7 kuşak buradayız.

Hakan saplıyorrrrrr

Kurban ol abi sen Hataylılara. Buram buram faşistlik kokan bu mesajını da kınamıyor, Allah’a havale ediyorum. Bağdat’ı niye gömdün şimdi anlamadım. Benden daha iyi biliyorsun ki Bağdat eskiden dünya başkentiydi.

Hiç alakası yok öyle bir şey demedim, Hatay'lılar adamdır. Ben seni batıda zannederken sen baya baya doğudaymışsın onu diyorum. Ayrıca Bağdat hiçbir zaman dünya başkenti falan olmadı, onu nereden çıkardın bilemedim. Medeniyet açısından önemli bir şehir desen anlayacağım da bir şehrin dünya(bilinen) başkenti olabilmesi için yerine getirmesi gereken onlarca şart var, tabi bu dünya başkentini nasıl kavramsallaştırdığınla da alakalı.

Roma bir dönemin güç merkeziydi bilinen dünyanın başkentiydi, İstanbul keza kısa bir dönem içinde olsa öyleydi, Londra da aynı şekilde. Lütfen GSC'lilere yanlış bilgi vermeyelim Mustafa bey bu konuda hassasım.

Puhahahaha Hakan içinden geçti adeta merve sevimsizini öldürdü. KRAL HAKAN OLEYYYYY:cimbom:

Mustafa bir sus yav Hakan saplıyormuş senin yüzünden kaçırıyoruz.

Hakan'i tam sevelim mi diye dusunurken yine pislik yapiyor.

Hiç alakası yok öyle bir şey demedim, Hatay'lılar adamdır. Ben seni batıda zannederken sen baya baya doğudaymışsın onu diyorum. Ayrıca Bağdat hiçbir zaman dünya başkenti falan olmadı, onu nereden çıkardın bilemedim. Medeniyet açısından önemli bir şehir desen anlayacağım da bir şehrin dünya(bilinen) başkenti olabilmesi için yerine getirmesi gereken onlarca şart var, tabi bu dünya başkentini nasıl kavramsallaştırdığınla da alakalı.

Roma bir dönemin güç merkeziydi bilinen dünyanın başkentiydi, İstanbul keza kısa bir dönem içinde olsa öyleydi, Londra da aynı şekilde. Lütfen GSC'lilere yanlış bilgi vermeyelim Mustafa bey bu konuda hassasım.

Sen de yapım ekleri ve sonrasında gelen tüm ekleri kesme işaretiyle ayırma. Ben de bu konuda çok hassasım. Hataylılar olmalı!

Ayrıca kastım Bağdat’ın medeniyet başkenti olduğu yönündeydi. Bir diğer konu da Hatay’ın doğuda kaldığı iddian. Türkiye’nin tam ortasında kalan bir kent. Doğu değil, batı değil, Anadolu değil... şimdi düşündüm de neresi ulan burası!

Bu konuyu konuşmuştuk sanırım siz bayağı kafayı çekmiştiniz o gün hatırlamıyorsunuz. Dörtyol payas taraflarındasınız sanırım. Evet anne baba dede nine 7 kuşak buradayız.

Ne alakası var hayatımda alkol almadım ama o gün selçuk inanı perde arkasına yazmıştım yüzlerce post geliyordu evet dörtyol konusu da ibrahim deliveliden çıktı da sen neresindensin söylememiştin...Antakya? İskenderun? şimdi harbiye tarafı ayrılmış Defne olmuş? Neresindensiniz? Şu an hatayda mısın kaardeşim?

Hakan'ı tutuyorum ama Mustafa Kemal haklı az önce de post atmıştım Mustafa Kemal underdog olarak alfa erkek çıktı...Bu gece acun eler bunu rol çalmasın diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt