Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de diyorum kim bu MK Alper Bey de mi Keramettin Bey’in yolunda gidiyor acaba diye düşünmüştüm. Yarışmacıymış. Türkiye’de tek mk var o da benim rica ederim kullanmayınız. Gerekirse patentini alayım :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MK = bu konuda Mustafa Kemal olarak belirttim :)

İlkinde anlamadım onu mk’nin kafasına atsa dediğiniz mesajda... Alıntıladığım mesaj anladım :)

Şaka değil, gerçekten iyi değildir. Uzun süre yazıp çizmeyince ister istemez unutuyor insan. GSC olmasa hepten bozulurdu Türkçem. Tek Türkçe uzun yazı yazdığım yer burası, sosyal medyayla aram yok hiç.

Kral kaşara haddini bildirmiş. Harbiden öyle, ne zaman kaybetse sakatım deyip oyundan kaçıyor.

Acun suan Hakan'i fircaliyor az onceki olaydan dolayi.

Şaka değil, gerçekten iyi değildir. Uzun süre yazıp çizmeyince ister istemez unutuyor insan. GSC olmasa hepten bozulurdu Türkçem. Tek Türkçe uzun yazı yazdığım yer burası, sosyal medyayla aram yok hiç.

Yazmak güzeldir. Kalemle yazmak bambaşkadır. Ben hala kalem kullanıyorum. Direniyorum.

Adem Hakan ile çıktığı her oyunu alıyor nerdeyse
Arada 6 yaş fark var biri hala aktif sporcu diğeri sporu bırakalı 10 yıl olmuş normal.

Hakan bu arada antipatik gözükse de çok yardımsever bir insan, çok fazla sosyal sorumluluk projesinde görev almış. Diğer barzoların çoğuna göre daha insan.

Arada 6 yaş fark var biri hala aktif sporcu diğeri sporu bırakalı 10 yıl olmuş normal.

Hakan bu arada antipatik gözükse de çok yardımsever bir insan, çok fazla sosyal sorumluluk projesinde görev almış. Diğer barzoların çoğuna göre daha insan.

Hakan gerçek hayatta kaliteli bi insan bencede ama Survivorda strateji peşindeyken biraz benliğini kaybediyor , Anıla falan saçmasapan çok hareketleri oldu mesela Birsen gibi bi kadınla bile kavga etmeyi başarmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt