Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Dediğim ya üstat Mustafa Kemal kazanıp kolyeyi boynuna geçirdi...Dokunulmazlığı kim kazandı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğim ya üstat Mustafa Kemal kazanıp kolyeyi boynuna geçirdi...Dokunulmazlığı kim kazandı?
Kimse kimsenin üstüne oynayamaz.Dokunulmazlık kolyesini boynuna geçirdi...Son birkaç gündür üstüme oynandığını hissediyorum...
Sana bir abi tavsiyesi.Kulislerde Murat Nagihan Merve Turabi potasinin olacağını ve mervenin elenecegini söylüyorlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstat ben emsal varken o minvalde konuşan bir adamım ve sinkaf kullanmadıkça da ortaya yazılı bir kural konulana kadar hür olduğumuz varsayımındayım...2 kere de yazmayı kestim ama sıkıntı yok dendiği için devam ediyorum, hürmetler...Kimse kimsenin üstüne oynayamaz.
Tamam abiSana bir abi tavsiyesi.
Kendini kaybediyorsun şu salak yarışma için, son günlerde kaç kişiye ters konuştun yine. Git kendi hayatına odaklan isterse herhangi biri kazansın sana ne olm, kendine gel artık kaç yaşına geldin.

yapiyorsun yapiyorsun ogeday gibi abi cekiyorsun yigit
Sana bir abi tavsiyesi.
Kendini kaybediyorsun şu salak yarışma için, son günlerde kaç kişiye ters konuştun yine. Git kendi hayatına odaklan isterse herhangi biri kazansın sana ne olm, kendine gel artık kaç yaşına geldin.
Kulislerde Murat Nagihan Merve Turabi potasinin olacağını ve mervenin elenecegini söylüyorlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hem dövüşcü olmadığını idda edip hem ringe davet etmesi komik olmuşadem turabiyi ringe devam etti. korkak direkci turabi yemedi![]()
Büyük ihtimalÜstad Hakan bireysel dokunulmazlığı almış o zaman.