Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
at gozluklerini cikaralim
sampiyon HAKAN HATIPOGLUdur

Hakan Hatipoğlu tokatlamış sanırım yine anladığım kadarıyla.

O na bakarsan Turabi rahat rahat Sampiyon olur
Turabi finale kalmaz diye araştırmadım.Şimdi baktım Ademde 338bin beğeni ve Turabide 450bin var.Fakat yazılan mesajlarda Adem açık ara önde gibi duruyor.Mesela Turabide 1000 altı mesajı çok.Benim için mesaj atmak beğenmekten daha önemli.Mesela Turabinin 349bin beğeni aldığı mesaja sadece 600 cevap yazılması ve Ademin çoğu mesajlarına cevap yazılması 10000in üzerinde olması yeterince ipucu veriyor bence.
Bende insta yok,pek anlamıyorum ama Survivora katılırken son attığı resmi 178bin kişi beğenmiş ve 3 milyon cevap yazılmış. Ona bir göz atsana.Gerçek mi o?

Adem Kılıççı (@adem_kilicci) • Instagram photos and videos

Sanırım doğru,AKFC bayağı mesaj atmış ama yine de 3 milyon cevap çok efsane olmuş :)

Turabi finale kalmaz diye araştırmadım.Şimdi baktım Ademde 338bin beğeni ve Turabide 450bin var.Fakat yazılan mesajlarda Adem açık ara önde gibi duruyor.Mesela Turabide 1000 altı mesajı çok.Benim için mesaj atmak beğenmekten daha önemli.Mesela Turabinin 349bin beğeni aldığı mesaja sadece 600 cevap yazılması ve Ademin çoğu mesajlarına cevap yazılması 10000in üzerinde olması yeterince ipucu veriyor bence.
Bende insta yok,pek anlamıyorum ama Survivora katılırken son attığı resmi 178bin kişi beğenmiş ve 3 milyon cevap yazılmış. Ona bir göz atsana.Gerçek mi o?

Adem Kılıççı (@adem_kilicci) • Instagram photos and videos

Sanırım doğru,AKFC bayağı mesaj atmış ama yine de 3 milyon cevap çok efsane olmuş :)

Bir cok ayni hesap sjsjsjs, xhxyzzsza, aaa diye yazip durmuslar. Anlayacagin 80%i ayni kisilerden spam

Bir cok ayni hesap sjsjsjs, xhxyzzsza, aaa diye yazip durmuslar. Anlayacagin 80%i ayni kisilerden spam
Bilmiyorum,biraz baktım ama yarı yarıya gibi.Çok ciddi takipçileri var.Diğer resimlere de bakarsan 10binin üzerinde cevaplanan resimleri çok fazla.Turabi full 200-600 arası.Ayrıca Turabi 5 yıldır meşhur ve Adem sadece 1 yıl.Mesela bu adam geçen yıl tek başına 500bin sms aldı ve 6-7 potaya girdikten sonra aldı.

acun twitterdaki kuliscileri mahkemeye vermiş bazılarının dikkatli olması lazım :D

Sallasalar acun niye onlarla ugrassin, demek ki doğruları yazıyorlarmış. Sallayanları mahkemeye verecek olsa ilk seni verip kıçındaki donu alırdı.

Üstad Hakan Sema'nın suratına fışkırtmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt