- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Damlanın kafası çoraplı kıza monte edilse ortaya müthiş bir şey çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamadim agabiAdemin mesajını rekor için 4 milyon mesaj atmışlar. Dünya rekorunu kırmışlar.
Doğudur,mesajı değiştirmeye çalıştım ama bulamadım.anlamadim agabi
Hayro hastası o coraplininDamlanın kafası çoraplı kıza monte edilse ortaya müthiş bir şey çıkar.
Üstat senin mevzun ne? Gerçekten de bu reality showu bu kadar çok seviyor olamazsın...2010'dan sonra tüm survivorlar kurgulanmıştır bir daha süpriz olmasın diye...Tek istisna Turab-Merve Finaliydi zira o kadar iticiydi ki acunn bile engel olamadı mervenin şampiyonluğu kaybetmesine...Sen kimi destekliyorsun?Bilgi sayfalarini vermis reis. Onlarda bilgi değil sallıyorlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat senin mevzun ne? Gerçekten de bu reality showu bu kadar çok seviyor olamazsın...2010'dan sonra tüm survivorlar kurgulanmıştır bir daha süpriz olmasın diye...Tek istisna Turab-Merve Finaliydi zira o kadar iticiydi ki acunn bile engel olamadı mervenin şampiyonluğu kaybetmesine...Sen kimi destekliyorsun?
Ahım şahım güzel değil ama güzel yani, fiziği çok çirkin ama o baldır ne öyle r carlos gibi. Çoraplının fiziği baya başarılı, hayri bey haklı.Hayro hastası o coraplinin
Damlanın surat iyi ama biraz at ağızlı gibi sanki.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahım şahım güzel değil ama güzel yani, fiziği çok çirkin ama o baldır ne öyle r carlos gibi. Çoraplının fiziği baya başarılı, hayri bey haklı.
Damlanın kafası çoraplı kıza monte edilse ortaya müthiş bir şey çıkar.

Çoraplı kim yav![]()
İzlediğimi kim söyledi youtubeden iki videoya da mı bakmayalımAbi Survivor izliyorsun diye hayret ediyorum saldırasım geliyor ama ben de Jet Sosyete izliyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İzlediğimi kim söyledi youtubeden iki videoya da mı bakmayalımDanyal beyefendi arada bir kaç isim geçiriyor bakıyorum kimmiş neymiş diye, ayrıca izlesem de izliyorum derim yani niye saklayayım.
![]()

@hayri cundSema'yı görmek istemiyoruz.
Valla bilmiyorum abi ne zaman konuyu yukarıda görsem bir şeyler yazdığını görüyorum. O yüzden öyle bir intiba oluştu. Yoksa sen hep belgesel ben biliyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaliteli belgesel çıkmıyor pek ya son zamanlarda.