Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damlanın kafası çoraplı kıza monte edilse ortaya müthiş bir şey çıkar.

Bilgi sayfalarini vermis reis. Onlarda bilgi değil sallıyorlar

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat senin mevzun ne? Gerçekten de bu reality showu bu kadar çok seviyor olamazsın...2010'dan sonra tüm survivorlar kurgulanmıştır bir daha süpriz olmasın diye...Tek istisna Turab-Merve Finaliydi zira o kadar iticiydi ki acunn bile engel olamadı mervenin şampiyonluğu kaybetmesine...Sen kimi destekliyorsun?

Üstat senin mevzun ne? Gerçekten de bu reality showu bu kadar çok seviyor olamazsın...2010'dan sonra tüm survivorlar kurgulanmıştır bir daha süpriz olmasın diye...Tek istisna Turab-Merve Finaliydi zira o kadar iticiydi ki acunn bile engel olamadı mervenin şampiyonluğu kaybetmesine...Sen kimi destekliyorsun?

Takip ediyor musun?

Ahım şahım güzel değil ama güzel yani, fiziği çok çirkin ama o baldır ne öyle r carlos gibi. Çoraplının fiziği baya başarılı, hayri bey haklı.

Abi Survivor izliyorsun diye hayret ediyorum saldırasım geliyor ama ben de Jet Sosyete izliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi Survivor izliyorsun diye hayret ediyorum saldırasım geliyor ama ben de Jet Sosyete izliyorum.

İzlediğimi kim söyledi youtubeden iki videoya da mı bakmayalım :D Danyal beyefendi arada bir kaç isim geçiriyor bakıyorum kimmiş neymiş diye, ayrıca izlesem de izliyorum derim yani niye saklayayım. :D

Sema'yı görmek istemiyoruz.

İzlediğimi kim söyledi youtubeden iki videoya da mı bakmayalım :D Danyal beyefendi arada bir kaç isim geçiriyor bakıyorum kimmiş neymiş diye, ayrıca izlesem de izliyorum derim yani niye saklayayım. :D

Valla bilmiyorum abi ne zaman konuyu yukarıda görsem bir şeyler yazdığını görüyorum. O yüzden öyle bir intiba oluştu. Yoksa sen hep belgesel ben biliyorum :asd:

Valla bilmiyorum abi ne zaman konuyu yukarıda görsem bir şeyler yazdığını görüyorum. O yüzden öyle bir intiba oluştu. Yoksa sen hep belgesel ben biliyorum :asd:

Kaliteli belgesel çıkmıyor pek ya son zamanlarda.

Kaliteli belgesel çıkmıyor pek ya son zamanlarda.

Yabancı dilin çok iyi diye biliyorum. BBC’de ben bazen denk geliyorum. Takip et güzel işler çıkıyor orada bazen. BBC Earth’te de altyazılı fena olmayan belgeseller var. Diğer belgesel kanalları maalesef reality tv ye dönmüş. Discovery nat geo hele ki history. Bakmıyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt