Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı dilin çok iyi diye biliyorum. BBC’de ben bazen denk geliyorum. Takip et güzel işler çıkıyor orada bazen. BBC Earth’te de altyazılı fena olmayan belgeseller var. Diğer belgesel kanalları maalesef reality tv ye dönmüş. Discovery nat geo hele ki history. Bakmıyorum bile.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son 3 gun Mıstıkcım ,alkole bogacagım sahsımı

Son 3 gun Mıstıkcım ,alkole bogacagım sahsımı

Bana güvenmedin bir aydır işkence çekiyorsun. Anla artık şunu günahsa her gün günah içme. Değilse de ya da çekinmiyorsan rahat ol tadını çıkar. Sadece oruçlu arkadaşların bu konuda hassassa dikkat et, o kadar. Ama Kandil günü içki içti diye rahatsızlanan gençlere bakmayı reddeden faşistlikte insan varsa çevrende içip içip üzerlerine kus! Öylelerine saygı yok!

Yabancı dilin çok iyi diye biliyorum. BBC’de ben bazen denk geliyorum. Takip et güzel işler çıkıyor orada bazen. BBC Earth’te de altyazılı fena olmayan belgeseller var. Diğer belgesel kanalları maalesef reality tv ye dönmüş. Discovery nat geo hele ki history. Bakmıyorum bile.

BBC belgesellerini çıktığı gibi izlerim. Evet yabancı dilim çok iyidir, öyle skimsonik kpss ingilizcesine benzemez, ayrıca bir kaç aksanı taklit edebilirm farkı anlayamazsın. Ek olarak uluslararası ilişkiler özelinde ağır akademik makale okuyabildiğim/yazabildiğim de doğrudur. 18. yy ve sonrası eski Türkçe metinletin büyük çoğunluğunu okuyabildiğim de ayrıca gerçektir. Çok az italyanca da biliyorum ama onu söylemedim dikkat ettiysen, bütün bu müthiş özelliklerime rağmen mütevazi kişiliğimden taviz vermem.

İki g.te baktık diye boş adam mı sandın bizi ?

BBC belgesellerini çıktığı gibi izlerim. Evet yabancı dilim çok iyidir, öyle skimsonik kpss ingilizcesine benzemez, ayrıca bir kaç aksanı taklit edebilirm farkı anlayamazsın. Ek olarak uluslararası ilişkiler özelinde ağır akademik makale okuyabildiğim/yazabildiğim de doğrudur. 18. yy ve sonrası eski Türkçe metinletin büyük çoğunluğunu okuyabildiğim de ayrıca gerçektir. Çok az italyanca da biliyorum ama onu söylemedim dikkat ettiysen, bütün bu müthiş özelliklerime rağmen mütevazi kişiliğimden taviz vermem.

İki g.te baktık diye boş adam mı sandın bizi ?

Abi allah seni korusun. Ben hayatım boyunca senin kadar tevazu sahibi bir insan görmedim.

Ayrıca lafın bana değil sadece biliyorum ama KPSS İngilizcesi diyerek kalbim kırıldı. Çözüyordum gayet iyi de çözüyordum ama ne çözdüğüm konusunda hiçbir fikrim yoktu. Utanç günleriydi.
O aptal kursları bırakıp normal kursa gidip üstüne kendi çabamla bir iki kelam edebiliyorum. Karşıma turist çıksın ona ketçaplı dönerlerin yapıldığı semti tarif edebilirim.

Abi allah seni korusun. Ben hayatım boyunca senin kadar tevazu sahibi bir insan görmedim.

Ayrıca lafın bana değil sadece biliyorum ama KPSS İngilizcesi diyerek kalbim kırıldı. Çözüyordum gayet iyi de çözüyordum ama ne çözdüğüm konusunda hiçbir fikrim yoktu. Utanç günleriydi.
O aptal kursları bırakıp normal kursa gidip üstüne kendi çabamla bir iki kelam edebiliyorum. Karşıma turist çıksın ona ketçaplı dönerlerin yapıldığı semti tarif edebilirim.

Teşekkürler, farkımın farkındayım.

Son olarak 2 adet buzdolabım olduğunu da belirteyim, bir de küçük derin dondurucu alacağım yakın gelecekte anlayacağın zenginlik içinde yüzüyorum.

Teşekkürler, farkımın farkındayım.

Son olarak 2 adet buzdolabım olduğunu da belirteyim, bir de küçük derin dondurucu alacağım yakın gelecekte anlayacağın zenginlik içinde yüzüyorum.

Hahahaha allah bilir sen balkonu camla kapatmış bir tanesini balkona koymuşsundur. :asd:

Onu bunu bırak da abi tabletin var mı?

Var tabi. Kılıfı bile var.

İyi bari tableti almadan kılıfını hazırladığın her yerde konuşuluyordu da. @Erman Türker

Bir şey itiraf etmek istiyorum. Keşke seni yakından tanımasaydım da safça tablet kılıfı satan esnaf bir abimiz olarak zihnimde kalsaydın.

İyi bari tableti almadan kılıfını hazırladığın her yerde konuşuluyordu da. @Erman Türker

Bir şey itiraf etmek istiyorum. Keşke seni yakından tanımasaydım da safça tablet kılıfı satan esnaf bir abimiz olarak zihnimde kalsaydın.

@Erman Türker

Ben de seni doğma büyüme nişantaşılı gibi hayal etmiştim.

Doğudur,mesajı değiştirmeye çalıştım ama bulamadım.
Ademin instadaki resminin altına 4 milyon yorum yazmışlar.Daha önceki rekor 3.8 milyon yorum ile Diego Costaya aitti.Şuanda Ademe ait.
Bu herifi ya da herhangi birini neden seviyorlar yav

Saçmalık

Estağfurullah. Ama Kibarlık, beyefendililik sadece İstanbullu asilzadelere özgü değildir.

Takip ediyor musun?
Sadece 2010'a kadar full izledim. Türkiye-Yunanistan; Aslanlar-Kanaryalar; Ertanlar-Hakanlar :) Ondan sonra ara ara bakıyorumda bugün oturdum baştan sona izliyorum adı güzel kendi güzel Mustafa Kemal hepsine geçiriyor...Hilmi Cem-Anıl-Murat rezil oldular çocuğa karşı bir tek Hakan direnebiliyor...Galiba bu yüzden aday yaptılar ki bu gece elensin sulh olsun malum esas çocuklar finale kalmalı Zira Böyle Buyurdu Ergen :)

MK konuyu yine alt üst etmiş

Hakan reis şakşakçılığımıza engel olmaya çalışıyor

Estağfurullah. Ama Kibarlık, beyefendililik sadece İstanbullu asilzadelere özgü değildir.

Kardeşim sende utanmasan bağdatlı çıkacaktın, İstanbul olmadı İzmit olur o da olmadı Bursa olur, sen gittin Hatay'lıyım dedin. Hayatımın şokunu yaşamıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt