Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşam mantara bağlayıp 5 oyun kaybetmesen performans ödülü gelmişti lan murat. Şu mustafayi gulduruyorsunEkli dosyayı görüntüle 23499

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yiğit sen niye böyle malları tutuyorsun...Merve, Murat hem looserlar hem karaktersizler...Hayata ve Survivor karşı bir duruşun olsun henüz yeniyim ama ben bile efsane görselinle tanışma şerefine nail oldum, hürmetler...

Aldığım kulis bilgilerine göre hilmicem veda etmiş arkadaşlar.

Yiğit sen niye böyle malları tutuyorsun...Merve, Murat hem looserlar hem karaktersizler...Hayata ve Survivor karşı bir duruşun olsun henüz yeniyim ama ben bile efsane görselinle tanışma şerefine nail oldum, hürmetler...
Loser olduğu konusunda sana malesef muhalafet olamam.
Mervenin karakterinde ortaya cikan defoyu bende görmeye başladığım icin onada muhalefet olamam
Ama Muratin karakteri konusunda senle sabaha kadar tartisabilirim güzel adam hürmetler

Loser olduğu konusunda sana malesef muhalafet olamam.
Mervenin karakterinde ortaya cikan defoyu bende görmeye başladığım icin onada muhalefet olamam
Ama Muratin karakteri konusunda senle sabaha kadar tartisabilirim güzel adam hürmetler

sabaha kadar niye tartışalım yiğit kadir gecesi dündü bence yat sen bugün eleneni öğrendikten sonra...hayırlı geceler...

0606e1-1024x819.png

Merak edeniniz varsa inceleyebilir , Klas bi site

Puahahahahah hadi yallah imzalı foto getir şimdi.

Hoaydaaaaaaaa Turabi

Turabi aliniyor Survivor dan , sakatligi baya kötü anlasilan, yapma :(

Turabi için cidden üzülürüm sevmememe rağmen , Çok büyük emekler verdi parkurlarda yazık olur

Surda 20 Gün kalmis, herif kac mac tek basina oynadi, aldi. Cok daha kötü sakatlananlar oldu 2 ay oynamdilar. 20 Gün sonra biten Yarisma icin alinmasi berbat bir durum olur

Surda 20 Gün kalmis, herif kac mac tek basina oynadi, aldi. Cok daha kötü sakatlananlar oldu 2 ay oynamdilar. 20 Gün sonra biten Yarisma icin alinmasi berbat bir durum olur
Belinde catlak varmis diyorlar, kalici sakatlik olabilirmis dogruysa.

iyi bari elemiyorlar.

Turabi ye de helal. Savasiyor cabaliyor en azindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt