Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d5488a52f9f8bb4ff8b0ebd3d138ba01.gif

adem : "sen hem gerçekte dansözsün, hem de kelime oyunu yapan bir dansözsün."

Emrah Y. Adli sahis survivor baslıgını engellemek ıcın foruma darbe düzenmelektedır

Turabi haklı falan değil yarım saatlik kavgayı kesmiş ademin turabiyi mağdur etmesine oynamış. Turabi ne dedi de bu herif çıldırdı ver hepsini yayına ademin orospusun lafını nasıl yayınlıyorsan bunu da yayınla görelim.

Smsler yaklaşırken bu kadar taraflı davranılıp mağdur yaratılmaz. Ademi getirmek için yalvarmamış olabilirsin ama turabiyi çağırırken yıllardır bir söz verdiğin ortada kendi kendine bir programı nasıl çöp yaparımı yaşattın bu yıl millete.
Kanal senin yarışma senin diye aziz yıldırımlaşmak nedir lan keko

adem : "sen hem gerçekte dansözsün, hem de kelime oyunu yapan bir dansözsün."
iki kere sun diyor orada biladerim. Ya topsun ya da o....sun diyor bana göre 2.ye daha yakın çünkü uzun sürüyor epey bir heceleme var topsun 1 saniye falan sürer o..sun dolu dolu 2 saniyeyi aşar.

iki kere sun diyor orada biladerim. Ya topsun ya da o....sun diyor bana göre 2.ye daha yakın çünkü uzun sürüyor epey bir heceleme var topsun 1 saniye falan sürer o..sun dolu dolu 2 saniyeyi aşar.
Farketmez kardesım hepsı dogru degıl mı dogru

Kulaklarım beni yanıltmıyorsa [bip](yarımp)usun diyor

Sen milleti tahrik et kimse adem gibi cevap vermiyordu tabi g.t oldu totoş. Sonra vay efendim şu mahallede büyüdüm şuralardan geldim lan zaten öyle bir ülkede yaşıyorki herkes yoksul fakir . Bu ne acıtasyon , Herkes senin gibi Bikini mi giyiyor ekmek kazanmak için totoşa bak.

Evet ve ondan turabi ağlıyor; nagihana da oynaşıyorsun diyor merve de kenardan gülüyor sonra adem bir de imandan giriyor ramazan fitrem diyor :) çok tanıdık :)
renktas turabinin bu lafin uzerine ademe dalmamasi lafi kabullendigini isaret eder mi

renktas turabinin bu lafin uzerine ademe dalmamasi lafi kabullendigini isaret eder mi
Olabilir de galiba babası filan bunu çok söylemiş onun için havuza girip girip çıktı ağladığı belli olmasın diye de bu turabi bu olaydan sonra yine şampiyon ben bile turabiden gıcık alırken sempatimi kazandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt