- 8 Temmuz 2015
- 35.897
- 70.764
- 3.893
Adıda Yiğit Marcus Aral imiş enteresan 1 herifust soldan ikinci ne lananimator mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adıda Yiğit Marcus Aral imiş enteresan 1 herifust soldan ikinci ne lananimator mu
ust soldan ikinci ne lananimator mu
Acun'dan daha zengin biriymiş.
Senin için ufak 1 araşıtrma yaptımyok daha neler... (eamua g....)
Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Survivor Marcus, eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir.
Senin için ufak 1 araşıtrma yaptım![]()
Ulan nasıl 1 dünya be burası, kamera arkasında kedilere köpeklere küfür eden adam milyoner olduacunu cebinden cikarir gercekten de

Diablo'nun yaptığı da büyük yavşaklıktı üstad eğriye eğri doğruya doğru.Ulan nasıl 1 dünya be burası, kamera arkasında kedilere köpeklere küfür eden adam milyoner oldu
![]()
ulan basimiza hanzo turabici mi kesildin. direklerin efendisini tutmaya devam et musapCok terbiyesizce ve agir konusyor .
Adem aglamisti gecen sefer Turabi, Nagihan bagirdi diye kazandi.
Simdi de böyle koydu, Daha fazla agliyor
sinsi bir kadin diyecektin herhalde sasirdin muhtemelenDamla çok seksi bir kadın.
turabiyi tutanlari banlamayi oneriyorum. musaptan baslayabilirizNe sacma sapan yorumlar var yahu burada![]()
turabi ona hafi lan ordan dopingci demis. dopingci lafini kesmis turabinin. ondan sonra girmis adem bu olaylara. acun istedigi gibi montaj yaptiriyor.Turabi haklı falan değil yarım saatlik kavgayı kesmiş ademin turabiyi mağdur etmesine oynamış. Turabi ne dedi de bu herif çıldırdı ver hepsini yayına ademin orospusun lafını nasıl yayınlıyorsan bunu da yayınla görelim.
Smsler yaklaşırken bu kadar taraflı davranılıp mağdur yaratılmaz. Ademi getirmek için yalvarmamış olabilirsin ama turabiyi çağırırken yıllardır bir söz verdiğin ortada kendi kendine bir programı nasıl çöp yaparımı yaşattın bu yıl millete.
Kanal senin yarışma senin diye aziz yıldırımlaşmak nedir lan keko
Olabilir de galiba babası filan bunu çok söylemiş onun için havuza girip girip çıktı ağladığı belli olmasın diye de bu turabi bu olaydan sonra yine şampiyon ben bile turabiden gıcık alırken sempatimi kazandı...
ilk goz agrin merve agliyor su anForumun tümü survivor delisi oldu
Neyse iyi geceler.
Şampiyon Hilmicem yazdiracagiz bu arada.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ademin yuzune soyle bunu musap. pAdem pustu olur
kim bu melek2019'da SMS paketlerimizi bitirmek isteriz.
![]()
Göklerden gelen bir karar vardır deyip duruyodu.Bu Adem dediğiniz hırb geçen sene sürekli milli irade masalları anlattı diyolla
Hmm bu durum beni garip düşüncelere itti.Göklerden gelen bir karar vardır deyip duruyodu.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ademin yuzune soyle bunu musap. p
kim bu melek