Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Keyifler yerinde mi elifciler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisiyle beraber ceviz kırmak istermiydinKeyifler yerinde mi elifciler
Evet konudan çok koptuk, survivor ciddiyeti bunu kaldırmaz.Eveet biraz da Survivor konuşalım.
Kendisiyle beraber ceviz kırmak istermiydin![]()
Üstat acun onu double değil triple yapar birer daire verir ulustan quadruple bakarlar...Yeni nesil kadınlar namussuz çoğunlukla...Straw Dogsu izlemiş miydin? Orjinal olanını...Tecazvüz fiili işleyene göre değişir der sam peckinpah...Eğer gideri varsa tecavüzcü tecavüzcü değil kazanovadır...Yoksa hele ki çulsuzsa bakması tacize bile yeter...Şeriat mı? O nedirKendisini Acun-Seyma ciftiyle bir double date esliginde tanimayi tercih ederdim
Üstat acun onu double değil triple yapar birer daire verir ulustan quadruple bakarlar...Yeni nesil kadınlar namussuz çoğunlukla...Straw Dogsu izlemiş miydin? Orjinal olanını...Tecazvüz fiili işleyene göre değişir der sam peckinpah...Eğer gideri varsa tecavüzcü tecavüzcü değil kazanovadır...Yoksa hele ki çulsuzsa bakması tacize bile yeter...Şeriat mı? O nedirHaa Yahudi Şeriatı mı??? Hürmetler...
Dustin Hoffman'ın Dustin Hoffmann olduğu zamanlar...ismailenver iyi seyirler diler...Izlemedim guzele benziyor ben de izleyecek film bakiyordum bir goz atayim
Kim olduğu hususunda beni bilgilendirmiyor olman kalbimi acıttı kanka.Elif aksu hanımefendi dünyanın en güzel kadınıdır nokta net.
yalanBu Adem dediğiniz hırb geçen sene sürekli milli irade masalları anlattı diyolla
Kokosever manken bir renkdasimiz kanka.Kim olduğu hususunda beni bilgilendirmiyor olman kalbimi acıttı kanka.