- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorusturmalar yalanlandi. Gazete haberleriyle gazami geliyorsun. Noter onayli belge var.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Offf ağlama birader. Adam geçen senenin en iyisiydi sampiyon oldu basit bu kadar. Ademciler bile bunu kabulleniyor sen neyin derdindesin.Hadi oradan son yazdığıma cevap ver Acun herşeyi ayarlıyor zaten ben arada reality şov kıvamında izliyorum
Ciddi ciddi Ogesunun şampiyon olduğuna inanıyorsan yazık![]()
Abi onu bunu bırak yarışma başladığında kim kimi desteliyomuş ona bak.Lige havlu atınca takım değiştirelim ozmnHadi oradan son yazdığıma cevap ver Acun herşeyi ayarlıyor zaten,ben arada reality şov kıvamında izliyorum
Ciddi ciddi Ogesunun şampiyon olduğuna inanıyorsan yazık![]()
Niye tahrik ediyosunuz benle derdiniz ne ? Tam diyorum artık uğrasmiyolar yine uğraşıyorsunuz. Valla ayıp yaptığınız.
Niye tahrik ediyosunuz benle derdiniz ne ? Tam diyorum artık uğrasmiyolar yine uğraşıyorsunuz. Valla ayıp yaptığınız.
Offf ağlama birader. Adam geçen senenin en iyisiydi sampiyon oldu basit bu kadar. Ademciler bile bunu kabulleniyor sen neyin derdindesin.

9 yarismaciyi birden destekleyip yarisma sonu gorusuruz diyor
Ulan yigit ne zaman aklini basina devsireceksin
Kavga etmeyin beyler bu mübarek aylarda size yakışmaz lütfen kalp kırmaya,gönül yıkmaya gerek yok.Ogeday da Adem de bu memleketin değeridir,pırlanta gibi delikanlılardır.Ama Turabi direk dansçısı bir striprizcidir.Birçok müşterisini kucak dansıyla hoş etmişliği söz konusudur.
Desteklemediği yarışmacılar da has Galatasaraylı Hakan,Ümit ve Anıl.