Survivor All Star (2018)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ademin geçen seneki söylemlerini hatırlıyorum.
Kimseye top demiyordu
Hiçbir kadina saygisizlik yapmıyordu
Oyun kaybedince bozuk saat yeeaa falan demiyordu

Şimdi bunları yapıyor karaktersel büyük gerileme var. Şampiyonluk imkansız. Antisi cok fazla.
Kendi agzinla soylemissin herkes birleşti Ogeday şampiyon oldu diye. Yine aynısı olacak. Hatta bence yarışmayı 3.bitirip finale kalamayacak.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen yıl Ogeday gözünü kör,kulağını sağır etmiş.
Ağzını kırarım
Alman erkeği
Elif ile tartışmaları
Ve Furkana ettiği küfür ve manken yarışmacıya ettiği küfür vs vs vs.Adamın adada elekten geçirmediği kimse yoktu.Zaten herkesin sevme nedeni hakkını sonuna kadar aramasıydı.Bu yıl aam hala aynı.Kimseye sataşmıyor ama sataşan olduğunda misliyle karşılık veriyor.
İlaveten,Adem şampiyon olur demiyorum ama finale kalır.Turabi gelirse kazanır.Hilmicem gelirse ortada olur.

Geçen yıl Ogeday gözünü kör,kulağını sağır etmiş.
Ağzını kırarım
Alman erkeği
Elif ile tartışmaları
Ve Furkana ettiği küfür ve manken yarışmacıya ettiği küfür vs vs vs.Adamın adada elekten geçirmediği kimse yoktu.Zaten herkesin sevme nedeni hakkını sonuna kadar aramasıydı.Bu yıl aam hala aynı.Kimseye sataşmıyor ama sataşan olduğunda misliyle karşılık veriyor.
İlaveten,Adem şampiyon olur demiyorum ama finale kalır.Turabi gelirse kazanır.Hilmicem gelirse ortada olur.
Bence Turabi gelirse ortada olur. Çünkü Turabiye bizden oy gitmez. Damlacilardan falanda oy gitmez.

Ama Hilmicem kalirsa Hilmiceme hem kendi sevenleri hem Muratcilar hem Damlacilar hem Anilcilar hemde Turabiciler oy atar. Otomatik olarak Hilmicem götürür.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ademin oynaşıyosun demesi turabiyi alaya alması baya tepki aldi turabi magdur edebiyatini yapip agladi halk bunlara ne yapıp edip duyarli davraniyor.
Gecen senede adem magdurdu ve 1.oldu mesela büyük oylamada
Hilmi 3 olabilir ona bişey diyemem.
Hakanin 6 olma ihtimali var ama zor

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berna hanima gogus atan sebek ogeday nasil sampiyon oldu. ya da acun yapti diyelim

Bu reality showlarda saçma sapan bir durum var, o da çoklu sms'e izin verilmesi. Aslında ortada saçma bir şey yok alan memnun satan memnun, gerçek anlamda zengin olan bir insan veya zengin çevresi olan bir insan her halükarda 2-3 adım önde.

Salak salak halk geyiği yapılıyor bu reality showlarda, fazla oy alanın daha büyük kitlesi var çıkarımı doğru değil. İlk çıktığı yıl BBG'yi takpi etmiştim, eray-melih falan vardı o günlerden beri kılım bu olaya güzel düdüklüyorlar insanları.

Bu reality showlarda saçma sapan bir durum var, o da çoklu sms'e izin verilmesi. Aslında ortada saçma bir şey yok alan memnun satan memnun, gerçek anlamda zengin olan bir insan veya zengin çevresi olan bir insan her halükarda 2-3 adım önde.

Salak salak halk geyiği yapılıyor bu reality showlarda, fazla oy alanın daha büyük kitlesi var çıkarımı doğru değil. İlk çıktığı yıl BBG'yi takpi etmiştim, eray-melih falan vardı o günlerden beri kılım bu olaya güzel düdüklüyorlar insanları.
acun kafasina gore noter onayli diyor. nerede noter. birde panorama diye sacma programlari var. gecen sene butun anneler ogedayi tutuyor diye birsey uydurdular finale dogru. algi kasiyorlar. acun 300 bin oy atar birine. para buna geliyor zaten:asd:

Hakan bileğinin hakkıyla aldı yine ödülünü.

Bak yigit yine kasiniyorsun ondan sonra bunlar bana niye takti diye agliyorsun

Sirf hakan burda seviliyor diye 3 te 0 attigini yazmak icin girdin

Hakan kaptan takımına bir kez daha önderlik edip ödülü kazandırmış. Helal olsun büyük kaptan hakan hatipoğlu.

Birden aklıma geldi, survivorun zirvesi bu senedir. Nihatin umursamaz gibi davranıp sonda depar atmaya çalışması:D

Hakan Hatipoğlu'na karşı bir kalkışma mı var? Halkımızı Dominik meydanlarına davet ediyorum.

1023924478.jpg

hakan hatipoglu baba oluyor. esinden onu ogreniyor. hakan fanlari tebrik edin

herif 7 sene sonunda basarmis tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt