Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Derya adadaki kizlarla cok takildi oyle oy topladi herif :D

Finali Nihat kazanır ;)
Derya açık farkla kazanır,nihat özgeyi bile %52 ile anca elemişti.Taneri destekleyenler nihata atarsa çok küçük ihtimal de olsa nihat kazanabilir ama asena pascal özge ebru sms yollamaktan hatları falan kitlerler yarın.

Lan hala taner demeyin,gereksiz herif elenince sapıttı yine:D

Sanki Derya bizans oyunuyla eledi adamı,öyle bir tepki verdi.

Neyse söyledikleri yine Deryaya yaradı bence.Zaten taner istedi diye nihata oy atıcak varsa gitsin bi çay koysun.

Adam eski sporcumuz o bana yeter.

Surpriz sonuc tanerin gitmesi. Nihat kazanir survivoru bence.

tanerin alması gerekiyordu survivoru yazık oldu la:D

Taner nasıl elendi:D, Hemen Nihatı tutuyorum diyor.Nihatı satadan kendisydi.

Taner gitti madem o zaman Derya kazansın.O yapmacık,sevimsiz herif kazanmasın.

Derya Büyükuncu kadar kameralara oynayan yok. Adam Acun'un programlarına katılabilmek için milli takımı bıraktı, desteklerken bunu düşünün;

'Derya Büyükuncu ?' - Posta

Bu arada Türkiye Şampiyonası'nda bizi yalnız bıraktığı için [ Dans Programı için ] klübümüz ile ilişkisi kesildi.

Derya Büyükuncu kadar kameralara oynayan yok. Adam Acun'un programlarına katılabilmek için milli takımı bıraktı, desteklerken bunu düşünün;

'Derya Büyükuncu ?' - Posta

Ona bakarsan

Eskioğlu yüzme sporuna devam edebilmek için Derya'nın servetini harcadığını belirterek, "Bugün Derya yüzmeyi bırakmadı. Derya yüzmeden mecburen uzaklaştı. Medyatik yarışmalara katıldı. Çünkü para kazanıyor. Başarılı olabilmek için neyi varsa sattı. Eşi Zehra Balkan Büyükuncu da eski yüzücüm. Beraber Derya'nın ayakta kalabilmesi için tüm varlarını yoklarını ortaya koydular. Şimdi para kazanmak bu çocuğun en doğal hakkı" dedi.

Derya Büyükuncu denizden korkuyor en son haber

Ne zaman açsam firma reklamı

Ona bakarsan

Eskioğlu yüzme sporuna devam edebilmek için Derya'nın servetini harcadığını belirterek, "Bugün Derya yüzmeyi bırakmadı. Derya yüzmeden mecburen uzaklaştı. Medyatik yarışmalara katıldı. Çünkü para kazanıyor. Başarılı olabilmek için neyi varsa sattı. Eşi Zehra Balkan Büyükuncu da eski yüzücüm. Beraber Derya'nın ayakta kalabilmesi için tüm varlarını yoklarını ortaya koydular. Şimdi para kazanmak bu çocuğun en doğal hakkı" dedi.

Derya Büyükuncu denizden korkuyor en son haber

Aylık 10 bin TL devletten alıyormuş milli takımdayken ayrıca klübümüzden de maaş alıyordur değil mi ?

Milli maçı kaçırdı bu yarışma programları yüzünden, bundan dolayı milli takım ile ilişkisi kesildi.

Yine programlar yüzünden Türkiye Şampiyonası'na katılmadı, bundan dolayı klübümüz ile ilişkisi kesildi.

Mecburen uzaklaşmadı daha çok para kazanmak istediği için uzaklaştı yani.

derya adam gibi adam,hem en fazla yarış kazanan hemde en terbiyeli adamdı orda,sms de nihatı yer bitirir

Aylık 10 bin TL devletten alıyormuş milli takımdayken ayrıca klübümüzden de maaş alıyordur değil mi ?

Milli maçı kaçırdı bu yarışma programları yüzünden, bundan dolayı milli takım ile ilişkisi kesildi.

Yine programlar yüzünden Türkiye Şampiyonası'na katılmadı, bundan dolayı klübümüz ile ilişkisi kesildi.

Yüzme Milli Takımları Başantrenörü Hakan Eskioğlu yalan söylüyor diyorsan doğrudur.

bana 500.000 tl mi deseler yoksa her ay 10.000 tl mi deseler ben her ay 10.000 tl isterim,bence 10.000 tl deryanın yüzme için masrfaını karşılamaz...zaten 20.000 den 10.000 indirip sonra daha da indirmişlerdi benim bildiğim

Yüzme Milli Takımları Başantrenörü Hakan Eskioğlu yalan söylüyor diyorsan doğrudur.

Bu benim düşüncem o da orada kendi düşüncesini belirtmiş. Medyatik yarışmalara katıldı. Çünkü para kazanıyor. Bunu diyen Hasan Eskioğlu zaten.

bana 500.000 tl mi deseler yoksa her ay 10.000 tl mi deseler ben her ay 10.000 tl isterim,bence 10.000 tl deryanın yüzme için masrfaını karşılamaz...zaten 20.000 den 10.000 indirip sonra daha da indirmişlerdi benim bildiğim

Bu onun kendi tercihi. Ben sadece onu desteklerken gözünüzde bulundurun diyorum. Yoksa benim Derya ile bir alıp veremediğim yok. Kendisi ülkemizi yıllarca temsil etmiş bir sporcu.

Derya açık farkla kazanır,nihat özgeyi bile %52 ile anca elemişti.Taneri destekleyenler nihata atarsa çok küçük ihtimal de olsa nihat kazanabilir ama asena pascal özge ebru sms yollamaktan hatları falan kitlerler yarın.

o 52 oy nihat 10 kisye karsi oyunadi ve kazandi ilk defa elleme firsati gecti adamlarin ellinde yine elemediler.

asena, pascal, ebru, ozge, derya,ceyda hayranlari ve destekleyenleri hepsi ozgeye oy atti halde yine nihat kazanmisti.

Finalde birinci sms ile mi belirlenecek. Yarışı kazanan olmuyorsa ne anlamı kaldı. Acaba finalde kanzadığı yarış ona + yönde katkı sağlayacak mı?

Geri
Üst Alt