Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Cevap: Survivor l Ünlüler-Gönüllüler l Show Tv

Derya da Nihat kadar yarışma kazandı hakkını yemeyin adamın. Sms olayı zaten başlı başına saçmalık.

Şöyle birşey düşünün,bir yarışmacı survivorun ilk gününden son gününe kadar bütün yarışmaları kazanıyor ve finale geliyor ama final sadece sms den ibaret olduğundan finali kaybediyor.

Finalde sonucu etkileyecek yarışma olmaması rezillikten başka birşey değil,bu işi ancak acun gerizekalısı yapardı zaten.
Derya sonlara doğru hiç yarış kazanamadı. Özellikle taner'in yükselen grafiği vardı.Nihata ne kadar sövsekte adam yarışlarda çok mücadele ediyordu.Sms banada komik geldi. 3 veya 5 oyun yaparsın bileğinin hakkı ile birisi kazanır.

Acun reyting için sms'e bağladı.Paraları götürdü.Sms'den ne paralar gelmiştir.

Türkiye-Yunan gibi yarışma yoktu.Galatasaray-Eziklerde iyi idi.Acun biraz eziklere taraf tutuyordu.

Seneye bakalım nasıl bir konseptle çıkacak.

nihatcılar niye bukadar kızgın anlamadım geldiğinde eurovisiona göndeririz oda ordan Türkiyemizi temsil eder hani derya niye dışarda madalya getirmemiş ya bide nihatı göndelerim o Türkiyemizi kendi dalında temsil etsinde görelim :)

Nihatın kazanamamasına çok sevindim.

Ulan bir bizim Survivora bakiyorum birde fransizlarinkine arada ucurum kadar fark var. Bizimkiler Mcdonald'sa gidiyor cola falan iciyor be fransizlar aciklandan olecek hale geliyorlar boyle ismi olur.

Şöyle birşey düşünün,bir yarışmacı survivorun ilk gününden son gününe kadar bütün yarışmaları kazanıyor ve finale geliyor ama final sadece sms den ibaret olduğundan finali kaybediyor.

Finalde sonucu etkileyecek yarışma olmaması rezillikten başka birşey değil,bu işi ancak acun gerizekalısı yapardı zaten.
Nihat'i hic sevmem ama bu konuda kesinlikle haklisin bu cok yavan bir Survivor oldu .Bu yarismayi bir Derya daha kazandi o da Yunanistan'la aramizda yapilan formatta ,o adamin sevincini hatirliyorum da ,kalite simdi ne kadar dusmus yarismada hep Acun'un para hirsi.

Derya sonlara doğru hiç yarış kazanamadı. Özellikle taner'in yükselen grafiği vardı.Nihata ne kadar sövsekte adam yarışlarda çok mücadele ediyordu.Sms banada komik geldi. 3 veya 5 oyun yaparsın bileğinin hakkı ile birisi kazanır.

Acun reyrting için sms'e bağladı.Paraları götürdü.
Abi ben olayın tanerinde deryasında nihatında değilim,finalin sms ile belirlenmesi ordaki yarışmayı kazanan adamlara haksızlık,adam yan gelip yatsın bütün yarışma boyunca sonra finalde şansa sms le kazansın.Saçmalık resmen.Survivor adı üstünde ama kazanan şaklaban oluyor,nihat da kazansa kazanan şaklaban olacaktı,derya da kazansa.Ama çok zorlu bir final yarışması yapılsa,onu kazanan gerçek survivor olacaktı.

Derya gibi bir adam hem taneri hem nihati sms te nasil eller akil almaz tamam nihati bir yere kadar anliyorumda ama taneri ellemesi imkansiz yine

acun = fenerbahce = masa basi oyunlar.

Ulan bir bizim Survivora bakiyorum birde fransizlarinkine arada ucurum kadar fark var. Bizimkiler Mcdonald'sa gidiyor cola falan iciyor be fransizlar aciklandan olecek hale geliyorlar boyle ismi olur.

Acun paso reklam yapıyor.. Busene paso yemek ödülü vardı.

Nihat yarışmada Derya'yı geçti diyorsunuz ama yarışmalar adil miydi ? 2 tane denge oyunu 1 tane güç oyunu vardı.

Ayrıca puanlama sisteminde denge oyunlarının her birine 1 puan verirken bayrak almada neden toptan 5 puan alındı ? Madem öyle, her alınan bayrağa 1 puan verilseydi. Derya bayrak almada iki rakibini aynı pakete koydu ...

;)

Gelecek sene nasıl bir konsept olur.

Ülkeler arası olsa süper olur.

Derya gibi bir adam hem taneri hem nihati sms te nasil eller akil almaz tamam nihati bir yere kadar anliyorumda ama taneri ellemesi imkansiz yine

acun = fenerbahce = masa basi oyunlar.

Abartmayın hocam, Türkiye'de ki insanların hepsi bizim gibi internet ortamında günlük yaşamını sürdürmüyor. Derya'nın elemesi çok normal ...

Gelecek sene nasıl bir konsept olur.

Ülkeler arası olsa süper olur.

all star yapacak diye duydum diger eski survivor dikkat ceken yarismacilari topliyacak yunan turkiye Galatasaray Fb ve varmisin yokmusun vu unluler gonunlerden. cok super olur.

Abartmayın hocam, Türkiye'de ki insanların hepsi bizim gibi internet ortamında günlük yaşamını sürdürmüyor. Derya'nın elemesi çok normal ...

hocam tum turkiye tum spor forum twitter factekiler sirf taner icin izliyorum diyordu sen neden bahsediyon.

all star yapacak diye duydum diger eski survivor dikkat ceken yarismacilari topliyacak yunan turkiye Galatasaray Fb ve varmisin yokmusun vu unluler gonunlerden. cok super olur.

Taner yine olur o zaman kesin.

Yun-Tur Survivor'ını kazanan Derya'da olur.

FB-GS'yi kazanan kız olur,o ekipten Galatasaray'lı hayvani bir herif vardı.O da olur.

Güzel olur güzel.

Final Taner-Nihat olmaliydi. Gerçi Taner utanmasa verecek Nihat'a.

Geri
Üst Alt