Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

sırf gönüllülerde turabi var diye ünlüleri tutuyorum :)

Turabi gecen konseyde soyledigi sozden dolayi suan favorim :D

Acun bu yeni sistemle daha cok para kazanacak. Bu sms olayi yokken survivor cok guzeldi. Adaletliydi. Simdi tam tersi. Yarismalari kazan sonra digerleri seni cekemiyor diye elen. Ne sacma. Yani mantik bu sekilde bu sms olayi ile. Ne kadar iyi yaristiginin onemi yok dokunulmazliklari alamadigin surece. Burda digerleriyle arani iyi tutacaksin yoksa bastan kaybedersin. Stratejik olarak akilli olacaksin kimsenin arkasindan is cevirmeden tabi. Turabi'nin yaptigini yapmayacaksin. Adamliga sigmaz. Kallesliktir bu.

Turabi antipatik geliyordu başlarda, ancak adada olması gereken bir karakter, programın izlenebilirliği artıyor, zaten halkta en çok destek veren olarak smste Turabi'yi 1. yaptı.

Turabi son sezondaki taner tolga tarlaci'nin yeni versiyonu. Onun gibi kafadan catlak. 3T zararsiz biriydi lakin turabi saatli bomba gibi her an birinin agizini gozunu dagitabilir :)

Ayrica dün mert miydi neydi onunla tartisiyorlar bu mert tam yumusak cikti konusurken sekilden sekile giriyor turabi raconu kesti ondan sonra mert dansoz gibi kivirmaya basladi. Erkeklik elden gitti :)

Ismail Baki milletin arkasindan konusmaktan baska bi ise yaramiyo

Bence en efendileri Tolga Karel

Insallah o kazanir

Böyle yarışmalarda illa arızalı tip olur.Türk insanı sever ölelerini.turabi denilen denyo oylamalarda ayarlama olmasa,yarışmacılar tarafından ilk elenen olur ama bi şekilde işte final görür.

İsmail Baki karı gibi dedikodu yapıyor.

Tapatalk

Adam gibi adam turabi :asd: yeni 3T. ayrıca çok iyi yarışmacı faso fiso değil.

müge oylamada ikinci olmuş ne abaza milletiz ya :D

ekremin gitmesi doğruydu bir halta yaradığı yoktu. ertunga bile akını falan yendi oyunlarda.

sahra turabi korumasında olmadığı an gidcek harbiden çok itici kızmış.

Oylama yuzdelerini biri yazabilir mi

Mobildeim !!!

yüzde yok sıralama var.

oylama_1787610446531e2a238d347.jpg

yiğit de ben birinci olurum falan diyodu sms de :D

oylama da müge çıksaydı görürdüm ben onun havalarını.

düzgün adam falan ama böyle şeylere gerek yok zaten millet cevabını vermiş.

Geri
Üst Alt