Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

yüzde yok sıralama var.

oylama_1787610446531e2a238d347.jpg

Sahranin sonuncu olmasina sevindim

Allahin tipitopu

Yok artik Muge 2. mi. Anlasilan Fatmagul 2 baya bi ada da kalacak hic birsey yapmadan. Bazi gonullulerde akil yok basta Turabi. Yigit'i 2. aday yapmak nedir yahu. Turabi'den sonra en iyi yarismaci erkeklerde. Bunlar iyi mi kotu mu diye bakmiyor; seviyormuyum sevmiyormuyum diye bakiyorlar. Cok yanlis. Yarisma bireysel'e donene kadar takimi dusunmek zorundalar yoksa oyun falan kazanamazlar.

163201412423258.jpg

bu turabinin ben bir yaris kazandigini gormedim ancak cart car car kon usyor bu lavuk dovuscude degilmis striptizciymis ;)

Duygu Bal'ı alsak ya voleybol takımına, boştaymış..? :)

duygu-bal-1.jpg

Sitrippirmis he. Kuahuha

Stiriptizci oğlan turabi insanımsısı..

turabi: biri bana sorsa, ıssız adaya düştün yanına üç şey ne alırsın? 3 tane delikanlı alırım

Turabiden büyük itiraf geldi

Nouma'li Survivor'dan sonra hic izlemedim bunu da izlemiyecegim sanirim. Hic biri o Survivor'in yerini tutamiyor maalesef.

O sezon nouma degil nihat dogan ve taner damga vurmustu efsane survivor dı ya cok gulmustum

Burası sörvayvır hıaaa ahahaha

Mont guzelmis ama fenerli bileklik takıyor. Fb niye birakmis bunu. Merve de olimpiyata katilmis sporcu zamaninda bunlarin ne isi var la burda

Bu resmi İnstagramda paylaşmış büyük tepki toplamış. Bu fotoğraf yüzünden diyorlar, birde Galatasaray Maçı olduğu gün Beyaz Aslan resmi paylaşmış. Twitterdan Galatasaray hesabını takip ediyor. Sözlükte 2009 yılında çift takım tutuyor diye yorum atmışlar, ilginç kişilik. :)

Bu resmi İnstagramda paylaşmış büyük tepki toplamış. Bu fotoğraf yüzünden diyorlar, birde Galatasaray Maçı olduğu gün Beyaz Aslan resmi paylaşmış. Twitterdan Galatasaray hesabını takip ediyor. Sözlükte 2009 yılında çift takım tutuyor diye yorum atmışlar, ilginç kişilik. :)

O zaman duygunun kolundaki ne ben mi yanlıs goruyom yoksa. Yoksa tatlı bisey yeani :heart:

Geri
Üst Alt