Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Sahra kadar antipatik ve itici biri var mi yav?

ahh Berna ah kiracaktin agzini burnunu Sahra'nin.Oyunlarda basarili ama affedersiniz Cingene gibi huyu var .Adami deli ediyor.

Benim Final adaylarim Gökhan,Akin ve A.Dursun ve Merve

Tolga ya da Turabi kazanmali . En dogal ve icten pazarlikli olmayan onlar

Akin ve Duygu gonullulere guc katti simdiden. Ozellikle Akin parkurlarda gonullulere puanlar kazandirir. Duygu da daha hirsli daha mucadeleci olacaktir kendini ispatlamak icin. Oyunlarda 1,2 puan alsa iyidir diger erkekler islerini yaparsa. Boylece ekstra puanlara gerek kalmaz malum Muge ile gonulluler her oyun da 3, 4-0 geriden basliyordu. Kiz her oyunu kaybediyordu genelde. Duygu ile bu isler degisebilir. Akin'in guc katacagi kesin. Unluler bundan sonra rahat olamayacak.

akını sevmem ama oyunları iyi süzüyor. kim nerede hata yapıyor ve onu nasıl yapmalı adam süper anlatıyor mal gönüllülere. o arabalı çekmeli oyunda dikkat edersiniz ünlüler kancalı yerden torbayı nasıl alacaklarını bi türlü bulamadılar mallar :D

yigit kadar sakar bi adam yok bence finale falan kalamaz. hep hata yapıyor.

ünlüler yenilince nasıl triplere giriyor ahaha

Gönüllüler oyun vermez artık. Tam bir Los survivoros oldular.

Bu sene bütün yarışmacılar dark side. Desteklenecek bir adam bile yok.

ismail bakiyi göndereceklerine akını gönderdiler.varsın olsun çekemeyin birbirinizi ama akını göndermek nedir arkadaş.adam çok akıllı.ibre tersine döndü gönüllüler bu ünlüleri 4-5 hafta aç bırakır

akını sevmem ama oyunları iyi süzüyor. kim nerede hata yapıyor ve onu nasıl yapmalı adam süper anlatıyor mal gönüllülere. o arabalı çekmeli oyunda dikkat edersiniz ünlüler kancalı yerden torbayı nasıl alacaklarını bi türlü bulamadılar mallar :D

yigit kadar sakar bi adam yok bence finale falan kalamaz. hep hata yapıyor.

ünlüler yenilince nasıl triplere giriyor ahaha

Turabiyi destekleyeyim diyorum saçma sapan hareketler yapıyor soğutuyor kendinden , bir de olur olmaz oyunlar kaybediyor İsmail Bakiye bile yeniliyor bazen..

Yiğit zaten sakar şakir , Ünlülerde Ahmet aşırı antipatik oyunlarda kötünün iyisi , gökhan bir iyi bir kötü , Tolga desen 3 kağıtçı bir şapalak.. Antipatik olmasa Merveyi desteklerdim oyunlarda ama o da acayip uyuz biri.. Keşke Serenay kazansa diyorum ama ona da yedirmezler..

Geçen seneki survivorlar bu yılkileri ezer geçer Doğukan-Hilmi-Ümit-Murat bunlar oyun vermezdi şimdikilere..

Ünlüler Akın'ı göndererek çok büyük hata yaptı.Bundan sonra birleşmeye kadar ünlüler adasından isimler gider.Finale de Akın,Turabi,Ahmet ve Merve'nin kalacağını düşünüyorum.

Aynen tolga samimi geliyodu da akin hakliymis diyorum simdi.

Tolga'yi cozemedim ben. Bi iyi diyorum bi kotu diyorum. Anlamadim gitti.

Tolga yalancı olm oyun oynadığını görmedim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

parti den önce kolunu sarıp oyuna gelmesi tolga tam bi çakal :asd:

Geri
Üst Alt