Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Serenaya çok iyi oldu allah büyük sen dost dediğin tolgayi yazarsan yersin satisi. Yalniz merve çok agir bir karaktersizlik örneği gösterdi yeminle ben utandim ekran basinda serenay derken.. Bahanesi daha da komik la saf kiz sanki yarismayi takim mi kazanacak kalmis kaç hafta sana ne ahmetten

Koca adada gökhan denen hanım evladı yarım delikanlı digerleri 0.

Gönüllülerde Turabi-Yigit Ultra delikanlı benim gözümde. Akın yarım. Sahra 0.

Doğal seçilime uymak lazım. Güçsüz olanı elemezsen kendin elenirsin.

Serenay o bağırması dışında Ünlüler'de en düzgün karakterdi yazık oldu.

Yarışma resmen Tolga-Turabi Gökhan-Turabi finali olsun diye ilerliyor.

Merve takimi ve kendi adina en dogru karari verdi. Serenay'in yaristigi oyunlari genelde kaybediyorlardi. Simdi sahra cirkefi secsin bakalim serenay'i duygu'yu da gorelim boyunun olcusunu :)

Tolgaya kim oy veriyor cidden. Adam adaya gelmeden once her hafta bana şu kadar sms atacaksınız diye bütçe mi ayırdı acaba. Ne oyunlarda başarılı ne de karakteri adam gibi.

Serenay o bağırması dışında Ünlüler'de en düzgün karakterdi yazık oldu.

Yarışma resmen Tolga-Turabi Gökhan-Turabi finali olsun diye ilerliyor.

en düzgün serenay mı? hahaha. bir kere serenay ile tolga nın arası herkesten iyiydi. hatta konseye gitmeden seni yazamam tolga diye emoşınıl takılıyodu. gitti yazdı. merve den bile iyiydi. dunden beri diyoruz seranay karaktersiz aynı şeyi o da yaptı.

merve zaten itici bir tip. yarısmalarda çok başarılı olmasına rağmen oylamalarda hep son sıralardaydı. dokunulmazlık alamadığı zaman anında gidecektir.

yalnız ünlüler artık basar geçer merve çok zekice davrandı finale kadar bu değişmezse şaşırmam.

3 adam skecinde de geçtiği gibi 3,14 sana Merve.

Bir tek Serenay'ı sevmiştim iki ada da o YESSSS diyişi dışında onu da eledi.

en düzgün serenay mı? hahaha. bir kere serenay ile tolga nın arası herkesten iyiydi. hatta konseye gitmeden seni yazamam tolga diye emoşınıl takılıyodu. gitti yazdı. merve den bile iyiydi. dunden beri diyoruz seranay karaktersiz aynı şeyi o da yaptı.

merve zaten itici bir tip. yarısmalarda çok başarılı olmasına rağmen oylamalarda hep son sıralardaydı. dokunulmazlık alamadığı zaman anında gidecektir.

Bilmiyorum ya da çok başarılı rol yapıyor.

Ya bıraksınlar bu işleri aynısını Sahra gidicekken yaptılar. O haftaya kadar son sırada olan Sahra bi anda elenmekten kurtuldu.

Daha birkaç hafta önce 1.olan Serenay, reyting getiren Tolga elenmesin diye bi anda son sıraya düştü.

Yav he he. Bizdeki Survivor bu kadar olur işte.

Çok iyi oldu çok da güzel oldu serenay bu hafta kendisi tolgayı sattı aynısı 1 gün sonra başına geldi hahahahahahah helal olsun merve

acun yine yarışmada şaibe yaptı.resmen reyting uğruna yarışmada canının istediğini yapıyor.şu memlekette tolga ve turabiye kim oy verir arkadaş.insanlar bu kadar mı gerizekalı.son hafta turabi ve tolga oylamaya çıkacak yarışmayıda tolga kazanacak.senaryo belli.olan gökhana,yiğite ve de ahmet dursuna olacak...

Bu arada ne kadar düzme bir program bu survivor dini imanı reyting olan acunun tolgayı göndereceğini hiç sanmıyordum zaten

Ya bıraksınlar bu işleri aynısını Sahra gidicekken yaptılar. O haftaya kadar son sırada olan Sahra bi anda elenmekten kurtuldu.

Daha birkaç hafta önce 1.olan Serenay, reyting getiren Tolga elenmesin diye bi anda son sıraya düştü.

Yav he he. Bizdeki Survivor bu kadar olur işte.

Acunun olduğu her yerde şike olur o normal gerçi doğru. 2 kız 2 erkek olacaktı yarışmalarda hep aksaklık olacaktı. Acunn bi kızı yollayarak kendi çapında ayar çekmiş olabilir.

Geri
Üst Alt