Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Yarısmada gökhan ve yigit kardesimizi destekliyorum ikiside delikanlı adam ikiside Galatasaraylı, hem performansları iyi hem adamlıkları. Merve ne kadar itici les biri oldugunu bir kere daha gosterdi, harbiden uzuldum serenaya cok cok buyuk ders oldu ona olgunlasır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah aşkına maganda turabinin yanında resmen kedi gibi miyavlayan yiğitin neresi adam tolga bile> yiğit

yigit pısırık bosuna zorlamayın turabiden net korkuyor.

hak eden biri varsa zaten turabi ve gokhan dir. merve de cok basarılı ama onun bu iticilik ile sansi yok. saygılar.

Yarısmada gökhan ve yigit kardesimizi destekliyorum ikiside delikanlı adam ikiside Galatasaraylı, hem performansları iyi hem adamlıkları. Merve ne kadar itici les biri oldugunu bir kere daha gosterdi, harbiden uzuldum serenaya cok cok buyuk ders oldu ona olgunlasır.

Yiğit mi delikanlı ? Berna Yiğidi koruma uğruna gitti ve giderkende deli gibi sarılarak ağladı.Yiğit ne yaptı ? Oylamada 1. olduğu halde Sahra diyemedi.

Bence satici degil. Serenayi degil de gokhani yollasa, bir dahaki oyunu kaybedecekler ve ac kalacaklar. Merve serenay'i secerek sirtindaki kamburu atti bir nevi.

merve yemegi yese nolur. serenay oluncada yeniyorlar zaten. tolganin olmasi sorun asil. birde bireysele bişey kalmadi. bence her türlü bana saçma geliyor.

Kismen katiliyorum.Milli futbolcu ve atlet ile "hobi" sporculari yaristiramazsin. Ama ona bakarsak turabi de (semi) profesyonelkickbox'cu ama meshur degil iste. Ayni zamanda yigit inanilmaz bir fizige ve guce sahipti geldiginde. Yaptigi sporu gosterdiker asiri derecede dayaniklilik ve guc gerektiriyor.Keza akin fitness kocu. Sanirim sahra voleybolcu mu ne ama acayip bir guce sahip ve merveyi de cok zorluyor. Tabi 1-2 tane be eriksiz gonullu vardi ornegin guzellik kontenjanindan giren muge gibi.

Aynen işte. Aralarında siklet farkı var, kıyaslayamassın. Gönüllüler de arada Akın'ı Ünlüler'e vererek büyük bir enayilik yapmışlardı zaten. O noktadan sonra iş iyice koptu.

Acun'un ben bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum artık. Geçen sene de gönüllüler yine oyunlarda zayıf ve kötüydüler. Sürekli kaybediyorlardı, ne zaman ki Hilmi Cem ve Murat kaldı o zaman süpürmeye başladılar. Seneye Acun'dan Ünlüler için bir Süreyha Ayhan hamlesi bekliyorum bu arada, olursa şaşırmam.

Ya genel olarak soyledim, 4-5 haftadır takip ediyorum ve benim favorilerim yigit ve gokhan ben bu ikisi dısında kimseyi su an icin favori gosteremiyorum. Merve hırsının kurbanı olacak, halk böyle kallesleri sevmez. He soyle bisey var tolganın coktan elenmesi lazımdı ancak hala orada bi haksızlık olduguda aşikar tabi

Yigit cok kurnaz beyler gorun bakin finale gidebilir. Tek sorunu son zamanlardaoyunlarda gucsuz kaliyor. Ama gonulluler genel olarak cokmus durumda. Turabi de tel tel dokuldu bugun. 4 kisi 3 kisiyi yenemediler. Unluler ezip gectiler resmen :)

Bence satici degil. Serenayi degil de gokhani yollasa, bir dahaki oyunu kaybedecekler ve ac kalacaklar. Merve serenay'i secerek sirtindaki kamburu atti bir nevi.

2 hafta sonra iş bireysele dönüyor. 2 hafta daha fazla adada kalmak adına yarışmayı kazanma şansını bitirdi Merve. Şimdi haftaya kaybettikleri an smste ve elenecek. Son 4'e kalsa dahi bu yaptığını Türk halkı cezalandırır. Duygusal bir halkız çünkü.

He Serenay he arkandan bıçaklandın. Güçsüzdün yarışmaların çoğunda puan kaybediyordun işte ne bekliyordun ki. Merve bence en doğru olanı yaptı bir daha böle fırsat ayağa gelmez. Adanın en zayıf 2 halkasını karşı karşıya getirip 1ini göndermek hem de bunun Serenay olması ballı ekmek tadında bir şey. Sonuçta kız oyunlarında Sahranın artık seçme hakkı gibi bişi yok. Merveden her türlü tokadı yiyecek ordan rahat 4 oyundan en az 3 oyunu Merve alacak. Erkeklerde en az 1 2 puan şeklinde gitse tüm oyunlar ünlülerde olur.

Aynısı ünlülerin ilk konseyindede oldu. Ulan Eda sanki bir halt yiyormuş gibi millet onun arkasından kulis çevirmişte hakkını yemişlerde. Takım oyunundayken güçsüz olanı eziceksin göndericeksin abi yoksa ne ödül oyunu kazanırsın ne dokunulmazlık öyle adada moraller sıfıra inmiş, kös kös oturur ne zaman eleneceğim acaba diye düşünürsün.

Merve ne ihanet etti ne bişi yaptı adadayken de söledi ben seni çıkarmayı mantıklı buluyorum diye bu zamana kadarda kendi mantığıyla hareket etti. Bu bir yarışma ve yaptığı şey ihanet değil mantıktır.

Ahmet ayısi biraz az yesin de digerleri de doysun.

Harbiden ahmet camış gibi olmus ne veriyolar buna orda millet aclıktan olüyo:D

Geri
Üst Alt