Survivor l Ünlüler - Gönüllüler

Merve'de de gram stratejik beyin yok bu arada. Kendisi kendini profesyonel olarak tanımlamış olabilir ama çok amatörce bir hareket yaptı aslında, bu yaptığından sonra eğer gerçekten adam gibi SMS'ler sayılıyorsa oy alması çok zor final bölümünde. Takımı kurtaracağım diye kendini bitirdi de diyebiliriz.

2 hafta sonra iş bireysele dönüyor. 2 hafta daha fazla adada kalmak adına yarışmayı kazanma şansını bitirdi Merve. Şimdi haftaya kaybettikleri an smste ve elenecek. Son 4'e kalsa dahi bu yaptığını Türk halkı cezalandırır. Duygusal bir halkız çünkü.

Bu hafta son sms oylamaydi daha sms oylamasi olmayacak :p

Merve stratejik olarak cok cok dogru bir karar verdi, zamanlamasi da cok iyiydi yani. Merve :ask:

Oylar sabit kalacak falan da merve gibi silik birine kim oy verir ki? Altlardadir o. Ilk fırsatta yollarlar onu.

Bu hafta son sms oylamaydi daha sms oylamasi olmayacak :p

Merve stratejik olarak cok cok dogru bir karar verdi, zamanlamasi da cok iyiydi yani. Merve :ask:

Tamam da önümüzdeki haftalar bu haftaki sms sonucuna göre belirlenecek. Yani Merve kaybetti yarışmayı. Kazanma ihtimali yok. Orada güçlü birini elemesi varken zayıfı yolladı hem de arkadaşı. Kıbrıs'ta son 4 te yine sms olacak.

Serenay dokunulmazlık oyununda ne kadar sevinmisti merve kazandı diye, beni soylemez kesin diyodu harbiden cok buyuk şok ya bi anda geldiginden beri en yakın oldugun insan ismini soyluyo

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orada ki bazı kisilerin utanması lazım 37 yasında ki ahmet cebinden cıkartıyo bazılarını, kendisine sinir olsamda oyunlarda iyi performans gosteriyo karga ahmet

Serenay dokunulmazlık oyununda ne kadar sevinmisti merve kazandı diye, beni soylemez kesin diyodu harbiden cok buyuk şok ya bi anda geldiginden beri en yakın oldugun insan ismini soyluyo

Atalarimizin2 manidar lafi vardir:

1. Bu dunyada babana bile guvenmeyeceksin

2. Her koyun kendi bacaklarindan asilir

Biz turkler cok duygusaliz kuzey ulkesinde daha sogukkanlilar ve dogrusunu yapti derlerdi

:)

Atalarimizin2 manidar lafi vardir:

1. Bu dunyada babana bile guvenmeyeceksin

2. Her koyun kendi bacaklarindan asilir

Biz turkler cok duygusaliz kuzey ulkesinde daha sogukkanlilar ve dogrusunu yapti derlerdi

:)

O yandan bakacak olursak oda dogru bu kız babasını satacak bir profesyonellikte, basarısı icin her yol mübah buna ben öyle gördum tamam cok profesyonel duygular isin icine girmemeli diyo haklı bi acıdan ancak sevilmez boyle tipler elenecektir en kısa zamanda.

O yandan bakacak olursak oda dogru bu kız babasını satacak bir profesyonellikte, basarısı icin her yol mübah buna ben öyle gördum tamam cok profesyonel duygular isin icine girmemeli diyo haklı bi acıdan ancak sevilmez boyle tipler elenecektir en kısa zamanda.

:asd:

Tamam da hadi 2 can dostu olsalar hadi neyse bunlar zaten survivor da tanistilar oyle can ciger kuzu sarmasi da degillerdi

Zaten merve serenay'in tolga ile yaklasmasina gicik oluyordu ve merve serenay'dan cok goki ve ahmet ile daha iyi anlasiyordubenim gozlemim oyleydi

Serenay ve merve ikisi de kiz olduklari icin belki serenay oyle dusunmus olabilir ama benim icin cok buyuk bir surpriz olmadi oncesindenyazmistim zaten buraya :)

Merve serenayin güzelliğini kıskandı bence.

Tamam da hadi 2 can dostu olsalar hadi neyse bunlar zaten survivor da tanistilar oyle can ciger kuzu sarmasi da degillerdi

Zaten merve serenay'in tolga ile yaklasmasina gicik oluyordu ve merve serenay'dan cok goki ve ahmet ile daha iyi anlasiyordubenim gozlemim oyleydi

Serenay ve merve ikisi de kiz olduklari icin belki serenay oyle dusunmus olabilir ama benim icin cok buyuk bir surpriz olmadi oncesindenyazmistim zaten buraya :)

Serenay tolga'yı yazmakla hata yaptı bence bak gidip tolga onu yazmadı sevdigi icin ahmeti yazdı serenayda buyuk bi hata yaptı o bu yarısmada bayağı bi olgunlaşmıstır eminim. Oyun kazandıktan sonra yessss be demese daha cok severdim kendisini ancak hayırlısı buymuş :D

Abi Serenayla Merve o kadar yakın değillerdi ki 2 kız kaldıkları için yakınlaştılar doğrudur. Aynı şey Duyguyla Serenay arasında geçse eyvallah derim. Mervenin arası zaten herkesle iyi birini birinden üstün görmüyor kendi açısından. O zaten buraya yarışmaya gelmiş en başından beri. He Serenay saf birisiydi saflığının kurbanı oldu sadece. Merveye burda hainlik yaptı demek bence büyük saçmalık.

Merve bugünkü hareketiyle ancak Ahmet ve Gökhan'ı ileri taşıdı. Serenay'ı yazma mantığı ne ki? Bu kız güçlü değil birşey değil. Söyle güçlü birini Tolga karşısına kurtul birinden işte. 2 hafta sonra herşey bireysel zaten. haftaya dokunulmazlığı kaybetseler yada bireyselliğe döndüğünde, bireysel dokunulmazlığı kaybetse Merve yine elenme adayı olacak. Survivor mantığı güçlü kişileri, senin rakibin olan kişileri eleyip 1. olmak. Merve bunu düşünemedi. Er ya da geç elenecek. Bugüne kadar bu profildeki kişiler hep kaybetti.

Merve bugünkü hareketiyle ancak Ahmet ve Gökhan'ı ileri taşıdı. Serenay'ı yazma mantığı ne ki? Bu kız güçlü değil birşey değil. Söyle güçlü birini Tolga karşısına kurtul birinden işte. 2 hafta sonra herşey bireysel zaten. haftaya dokunulmazlığı kaybetseler yada bireyselliğe döndüğünde, bireysel dokunulmazlığı kaybetse Merve yine elenme adayı olacak. Survivor mantığı güçlü kişileri, senin rakibin olan kişileri eleyip 1. olmak. Merve bunu düşünemedi. Er ya da geç elenecek. Bugüne kadar bu profildeki kişiler hep kaybetti.

Hakan Hatipoğlu zamanındaki grup fenaydı ya. Adam güçlü ve oyunlarda iyiydi diye kaybettiği ilk dokunulmazlıkta göndermişlerdi. :D

Hakan Hatipoğlu zamanındaki grup fenaydı ya. Adam güçlü ve oyunlarda iyiydi diye kaybettiği ilk dokunulmazlıkta göndermişlerdi. :D

Hakan'ın gidişine üzülmüştüm ama Survivor burası. Yapılması gerekeni yapmışlardı. Yabancı survivorlarda hep o tarz güçlü yarışmacılar bir şekilde eleniyor zaten.

Merve yaptigi hatayi 2 hafta sonra bireysel oyunlara baslandiginda anlayacak.

Yenebilecegi rakibini gönderdi adadan.

Agir sacmaladi.

Geri
Üst Alt