Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Ama Turabi kadar populer olamaz onda o yetenek yok her kazandigi oyunda ayni sevinci yapiyor Turabi farkli farkli seyler yapiyordu buda izliyenleri etkiliyordu yani Turabi kazanacak ne yapacak diye bekliyorlar millet. Ama Atakan Turabiyi kopye etmeye calisiyor ama olmaz bence. :D

Atakan gercek bir dövüscü, adamin hareketleri kendisine has. Kendisini sahteden kickboxcu diye ortaya atan turabi.

Atakan gercek bir dövüscü, adamin hareketleri kendisine has. Kendisini sahteden kickboxcu diye ortaya atan turabi.
Turabi zaten professionelim demedi adam thailand da yapiyordum dedi. Ama Atakan Turabi gibi olmaya calisiyor ama olamaz.

O parmaklari yukari kaldirmasi bana patates Hasani andiriyor. :D

Orada tek Has adam varsa Semih Ozturk tur diger kolejli cocuklar hepsi oyuncu. :D

En azindab Canli izlemiyorum oyle sadece yarismalari yarim saat izliyorum tamam. :D

vk1z5y.jpg

Bugün zorla izletildiğim yarışma ilk izlenimlerim aklımda kalanlar ile

Yılmaz Morgül=ne halta yaradığını öğrenemedim yarışmadı. Hala yaşıyor olması şaşırttı, adam öldü, ölecek olum çıkarsınlar yarışmadan
Atakan=İnsan azmanı sanırım yarışmanın en iyisi o.
Seda=Doğu alman gülle takımından kaçmış gibi yürüyor. Güçlü biri
Nagihan=Aynı şekilde ama biraz daha yırtık bir tip buradaki yorumlara katıldım
Tuğba Özay=Orada ne işi var anlamadım
Yunus Günce= Bu adamın ayağına noldu? Sakat sakat 3 oyun kazandı bir de sağlam olsa demek ki
Mehmet= Tam dangalak la, güçlü, kuvvetli ama beyin sıfır

Gönüllüler
Semih=İbretlik herif, sinsi, bir de insan yarışmaya katılıyorum diye biraz solaryuma falan gider bembeyaz parlıyor herif, biraz tanıyorsam acun Finale kadar gider :D
Zafer=Avarele benzettim salak salak hareketleri var grubun aptalını oynuyor anlaşılan
Nihal= Adada olsam boğardım sanırım. En sinir olduğum insan tipi, parkuru bitiremez dedim oyunu kazandı ama :)
Efecan= Bu herifin rengi niye böyle hacı?
İbrahim= Bence gönüllülerin en iyi ismi sessiz sakin bir tipe de benziyor çabuk elenmese bari, 2-3 kavga çıkarsa elenmezde Acun fazla dayanmaz böyle sessiz tiplere

Dikkatimi çekenler bunlar yinede benim zamanındaki yarışmacılardan çok daha vasatlar, Uğur Pektaş mesela Survivor'da birinci oldu sonra ünlü olmuştu, Taner,Selim-Nadya,Pantelis,Derya vardı. Aslanlardan Metehan,Cevdet,Özlem o zaman daha reel geliyordu şimdi yapmacık geliyor :)

Yunus günce = Tolga Karel
Yılmaz Morgül=Nihat doğan
Yattara=Pascal Nouma
Atakan=Turabi
Serkay=Hilmicem
Nagehan=Merve aydın
Semih Öztürk:looser

Serkay ile Hilmicem'in alakası yok, Hilmicem oynadığı oyunların %90'ı kazanıyordu, bu eleman kaybediyor. Semih de büyük üstad Hakan Hatipoğlu'nun izinden gidiyor.

Bugün zorla izletildiğim yarışma ilk izlenimlerim aklımda kalanlar ile

Yılmaz Morgül=ne halta yaradığını öğrenemedim yarışmadı. Hala yaşıyor olması şaşırttı, adam öldü, ölecek olum çıkarsınlar yarışmadan
Atakan=İnsan azmanı sanırım yarışmanın en iyisi o.
Seda=Doğu alman gülle takımından kaçmış gibi yürüyor. Güçlü biri
Nagihan=Aynı şekilde ama biraz daha yırtık bir tip buradaki yorumlara katıldım
Tuğba Özay=Orada ne işi var anlamadım
Yunus Günce= Bu adamın ayağına noldu? Sakat sakat 3 oyun kazandı bir de sağlam olsa demek ki
Mehmet= Tam dangalak la, güçlü, kuvvetli ama beyin sıfır

Gönüllüler
Semih=İbretlik herif, sinsi, bir de insan yarışmaya katılıyorum diye biraz solaryuma falan gider bembeyaz parlıyor herif, biraz tanıyorsam acun Finale kadar gider :D
Zafer=Avarele benzettim salak salak hareketleri var grubun aptalını oynuyor anlaşılan
Nihal= Adada olsam boğardım sanırım. En sinir olduğum insan tipi, parkuru bitiremez dedim oyunu kazandı ama :)
Efecan= Bu herifin rengi niye böyle hacı?
İbrahim= Bence gönüllülerin en iyi ismi sessiz sakin bir tipe de benziyor çabuk elenmese bari, 2-3 kavga çıkarsa elenmezde Acun fazla dayanmaz böyle sessiz tiplere

Dikkatimi çekenler bunlar yinede benim zamanındaki yarışmacılardan çok daha vasatlar, Uğur Pektaş mesela Survivor'da birinci oldu sonra ünlü olmuştu, Taner,Selim-Nadya,Pantelis,Derya vardı. Aslanlardan Metehan,Cevdet,Özlem o zaman daha reel geliyordu şimdi yapmacık geliyor :)
Silah mi dayadilar izlemen icin :D

Nedense bunu okurken aklıma Yarmagül geldi :D

Hatırlarmısın eskiden ? :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hatırlarım tabi. Ama bu kadın daha çok Polis Akademisi'ndeki sarışın beden öğretmenine benziyor. Gerçi o kadındı, bu oğlan ama olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt