Bugün zorla izletildiğim yarışma ilk izlenimlerim aklımda kalanlar ile
Yılmaz Morgül=ne halta yaradığını öğrenemedim yarışmadı. Hala yaşıyor olması şaşırttı, adam öldü, ölecek olum çıkarsınlar yarışmadan
Atakan=İnsan azmanı sanırım yarışmanın en iyisi o.
Seda=Doğu alman gülle takımından kaçmış gibi yürüyor. Güçlü biri
Nagihan=Aynı şekilde ama biraz daha yırtık bir tip buradaki yorumlara katıldım
Tuğba Özay=Orada ne işi var anlamadım
Yunus Günce= Bu adamın ayağına noldu? Sakat sakat 3 oyun kazandı bir de sağlam olsa demek ki
Mehmet= Tam dangalak la, güçlü, kuvvetli ama beyin sıfır
Gönüllüler
Semih=İbretlik herif, sinsi, bir de insan yarışmaya katılıyorum diye biraz solaryuma falan gider bembeyaz parlıyor herif, biraz tanıyorsam acun Finale kadar gider

Zafer=Avarele benzettim salak salak hareketleri var grubun aptalını oynuyor anlaşılan
Nihal= Adada olsam boğardım sanırım. En sinir olduğum insan tipi, parkuru bitiremez dedim oyunu kazandı ama

Efecan= Bu herifin rengi niye böyle hacı?
İbrahim= Bence gönüllülerin en iyi ismi sessiz sakin bir tipe de benziyor çabuk elenmese bari, 2-3 kavga çıkarsa elenmezde Acun fazla dayanmaz böyle sessiz tiplere
Dikkatimi çekenler bunlar yinede benim zamanındaki yarışmacılardan çok daha vasatlar, Uğur Pektaş mesela Survivor'da birinci oldu sonra ünlü olmuştu, Taner,Selim-Nadya,Pantelis,Derya vardı. Aslanlardan Metehan,Cevdet,Özlem o zaman daha reel geliyordu şimdi yapmacık geliyor