Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Ben oyun zekasi olan topcu severim guc olmus zeka olmamis ne olur.

Bknz: Zafer adam orda futbol oynadim diye geciniyor ama adam futbol yerine tennis oynamis belli :D :D

Memiç bildigin dişi Melo ula.:D Güç Olmadan zeka olsa ne olur. Gizem yerlerde sürünüyordu. Nagihan gücü ile ezdi geçti.:asd22:

Zafer bildigin Sabri işte.:asd22:

Memiç bildigin dişi Melo ula.:D Güç Olmadan zeka olsa ne olur. Gizem yerlerde sürünüyordu. Nagihan gücü ile ezdi geçti.:asd22:

Zafer bildigin Sabri işte.:asd22:

Kizlarda butun yuk Kerimoglu'nun sirtindaydin bunuda unutma kiz oynadigi maclarda tekme tokat giriyorlardi kiza ne yapsin :D

Bu arada Acun'nun sari kart gostermesi efsaneydi. Adam ciddi ciddi kart goturmus yaninda :D :D

Kizlarda butun yuk Kerimoglu'nun sirtindaydin bunuda unutma kiz oynadigi maclarda tekme tokat giriyorlardi kiza ne yapsin :D

Bu arada Acun'nun sari kart gostermesi efsaneydi. Adam ciddi ciddi kart goturmus yaninda :D :D

Dogru ama o kizda güç yok yav. Omuzlari filan geniş ama benzini hemen bitiyor. Nagihan'in kondisyon iyi. Her yere daliyor canavar gibi.:D

Bugün çamur oyununda resmen Semih Reisin fırtınası esti.

Yattara ve yunusu yendi. Atakana karşı önde geldi atışlar da kaybetti ama genel olarak en hızlı Semihti.

ben merve aydını tutuyorum

bu nihal tam bir cingene tip tarz herseyi ile.
zafer iyi insan dahi olsa tam bir hanzo harektleri ve tepkileri ne öyle?
serkay kendini akili sanip da durmadan kendini rezil eden bir tip
efecan ancak üclü cektiren ve kendini reis sanan bir yarismaci

atakan tam bir survivor tipi var adamda survivor baslamadan da demistim bu atakan diger rakipelerine göre daha agir basar öyle de oluyor
eda cin olmadan adam carpmaya calisan cok bilmis
mehmet her yarisda gaz vermek adina bagirmasi artik beni bezdirdi
nagihan tam bir erkek fatma cirkef bir yapisi var
yilmaz mörgül hala diyorumki bu adamin orda ne isi var, hele annesi yatalak olmuskene parasi mi kalmadi acaba?

Ibrahimi gormezden gelmeyin. Adam 10 ayi gucunde.

CdssfvMXIAAdJKf.jpg

Lan bu Yunus nezaman görsem kizlari elliyor. Eda Nagihan kavgasinda Yunus işi götürdü yine.:red:

İlk defa bu yıl biraz takip ettim.O Ses Türkiyeyi de ilk defa bu yıl takip ettim ve çok beğendim ama Survivorın tropikal ada dışında pek özelliği yok.
Şimdi bu yarışmada 22 veya 24 tarışmacı var,bu durumda her hafta sadece 1 kişi mi gidiyor?21-23 hafta gerçekten uzun.
Diğer sorum,yarışmacılar hep açlıktan ağlıyorlar ama kumsalda hep yengeç görüyorum.Acun yengeçlere izin vermiyor mu yoksa yarışmacıların tercihi mi?
Ünlülerden de tanıdıklarım sadece Yattara-Morgül-Tuğba ve Yunus.
O Ses Türkiye keşke daha uzun sürseydi.Bayağı beğenmiştim.Şarkıcı olup ünlü olmak gerçekten biraz da şans işi.

Geri
Üst Alt