- 3 Temmuz 2012
- 139.332
- 87.825
- 5.338
hemen acıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az once vardi kacirdin Semih dalga geciyor ve tartisiyordu.kavga yok arkadaşlar yalan
Az once vardi kacirdin Semih dalga geciyor ve tartisiyordu.
İlk defa bu yıl biraz takip ettim.O Ses Türkiyeyi de ilk defa bu yıl takip ettim ve çok beğendim ama Survivorın tropikal ada dışında pek özelliği yok.
Şimdi bu yarışmada 22 veya 24 tarışmacı var,bu durumda her hafta sadece 1 kişi mi gidiyor?21-23 hafta gerçekten uzun.
Diğer sorum,yarışmacılar hep açlıktan ağlıyorlar ama kumsalda hep yengeç görüyorum.Acun yengeçlere izin vermiyor mu yoksa yarışmacıların tercihi mi?
Ünlülerden de tanıdıklarım sadece Yattara-Morgül-Tuğba ve Yunus.
O Ses Türkiye keşke daha uzun sürseydi.Bayağı beğenmiştim.Şarkıcı olup ünlü olmak gerçekten biraz da şans işi.
Aynen,hem ünlüler de ünlü değil o kadar.O Ses Türkiyeden Gökhan-akan ikna edilse süper olur.Düşünsene ikiz kardeşlerin açlıkla imtihanınıPek taninan yok bu yarismada bu sene...
Birazcik dümen var bu survivorda... Ben disarida yatip, hic bir sey yemediklerine inanmiyorum. Cok az ve öz, birseyler veriyorlar, düsp bayilmamalari icin. Kilo kayiplarina bakarsak, yine de cok zorlu oldugunu görebiliyoruz bence...Ama ben bir Morgül´ün orada disarida felan sürekli yatabilecegini zannetmiyorum...
Iki gercek profesyonel Kickbox´cu var bu sene. Biri Atakan, digeri Ibrahim. Uluslararasi düzeyde gayet saglam adamlar. Sürekli provokasyonlar oluyor, orada bir arbede cikarsa, Nihat-Nouma kavgasina da benzemez. Sürekli stres ve gerginlik var, kendini kaybedip, ikisinden biri yarismacilarin bir tanesine bir tekme vurursa, hayati boyunca sakat birakabilir...
Herkesi provoke eden Reis Semih Öztürk bile, bunun hesabini yapiyordur ki, simdiye kadar hic birinin üzerine oynamadi. Serkay, Efecan felan max dayak atar, disqualife olurlar diye hesap yapiyor... Ama biliyor ki, digerlerinden hayati kayar, kendilerini kaybederlerse eger...
Ibo patlamaya basliyor bile, adamin yedigi lokmaya göz attilar. Orada ayirmak icin Zafer´e yaptigi fiziksel temas, sakat yerlere gidebilir. Kuzu gibi oldu piskopat Zafer birden.
Aynen,hem ünlüler de ünlü değil o kadar.O Ses Türkiyeden Gökhan-akan ikna edilse süper olur.Düşünsene ikiz kardeşlerin açlıkla imtihanını
Dün senin kick boxcu dediğin Atakan 13 tane balık vurmuştu ama orada ben profeyonel dalgıcım demişti veya yanlış anlamışım demekki.Zaten o balıkları vurduğuna da inanmadımO kadar açız diye ağlıyorlar ama madem açsın neden yengeç yakalamıyorsun veya hiç mi midye yok?
Hakan ve Gökhan 12 dev adamı söyleyen Grup AthenaDalgiclik da olabilir meziyetlerinde. Atakan yetenekli bir cocuk, galiba mankenlik de yapiyor. Acun´un diger programlarini pek takip etmiyorum, simdi google de de bulamadigim icin, birsey diyemeyecegim kardesler ile ilgili. Ancak marjinal tipler is yapip, renk katabailiyor. Ibo ile Atakan ayni gimden cikma, ve bildigim kadar ayni cok degerli spor adami tarafindan yetistirilmis sporcular... Cocuklari sokaklardan alip, yetistirmeye calisan cok degerli bir sporcudur. Ismi dilimin ucunda.
![]()
O balik olaylarinda bir bit yemi var... hep birileri oluyor, orada sözde balik tutan... Senaryo döndügü oluyor bazi seylerde.
Hakan ve Gökhan 12 dev adamı söyleyen Grup Athena![]()
Adem bu program hakkında bile uzun uzun mesajlar yazabiliyorsun ya seni tebrik ediyorum yav.
Sörvayviri seviyorum. sevdigim konular ile ilgili de yazmayi severim. Rekabet anlayisini tesvik eden bir program... Insanlari spora ve rekabetci anlayisa alistiran bir program. Survivor izleyecilerine laf edip, entelektuellik tarslayarak prim yapmaya calisan insanlara nazaran, bu yarismanin Türk TV tarihinin en yararli mesaj veren yegane programlarindan bir tanesidir.
Şırnak'ta Survivor Koyu - YouTube
hayır. seda tetik düştü boyununu kırdı sanırım onu çıkardılar. eleme olmadı diye biliyorum. bu hafta normal eleme olacak.Yahu geçen hafta biri elenecekti aday falan çıktı elenmedi, bu neyin dokunulmazlığı şimdi iki kişi mi gidecek bu hafta?
Sevmedigin bir sey yok ki zaten.Fatih Terimi seversin Turabiyi seversin Prandelliyi seversin Manciniyi seversin.Seviyonoglu seviyon.Sörvayviri seviyorum. sevdigim konular ile ilgili de yazmayi severim. Rekabet anlayisini tesvik eden bir program... Insanlari spora ve rekabetci anlayisa alistiran bir program. Survivor izleyecilerine laf edip, entelektuellik tarslayarak prim yapmaya calisan insanlara nazaran, bu yarismanin Türk TV tarihinin en yararli mesaj veren yegane programlarindan bir tanesidir.
Şırnak'ta Survivor Koyu - YouTube