- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Kim gider semih potaya girerse
Semih ve Nagihan girerse potaya unlulerden guclu olduklari kesin Serkac gider bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim gider semih potaya girerse
Semih girerse gizem k. kim oy verecek kardeşim sorması ayıp azıcık mantık.Semih ve Nagihan girerse potaya unlulerden guclu olduklari kesin Serkac gider bence.
Nagihan cikmaz yav Semih,Tuğba veya Yunus çıkarNagehana kim oy verir yaw![]()
Semih girerse gizem k. kim oy verecek kardeşim sorması ayıp azıcık mantık.
İkisi aynı anda hiç girmedi kiSemih ve Gizem Kerimoglu'nun potaya girdigi zaman oylamalara bak sana bir kardesim![]()
1.Semih Öztürkİkisi aynı anda hiç girmedi kiAkıl var mantık var ikisi potada olursa kime oy atarsın. semih'e? Olum sizin nasıl bir bakış açınız var la
![]()
1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer
Semihi 1. yapan Gizem'i 3. yapan ben degilim herhalde![]()
![]()
Burada Semih potada değilmişNihal,Gizem K potadaymış. Ayrıca yine bakarsan Serkay burada Gizem'den önde matematiğinde mi yok la
![]()
Olum şimdi sana uzun uzun anlatmak isterdim de hiç hevesim yok. Bütün isimler belli olduktan sonra oylama yapılıyormuş bundan sonra. Semih ile Gizem aynı anda potada olduğu oylamada her Semih fanlarının neredeyse tamamı Semih'e verir riske atar mı adam? Gizem'in ne kadar fanı vardır la. Ünlülerden biri gidebilir ama Serkay kesinlikle gitmez.Semih kendi kendine mi oylar attida 1. oldu![]()
![]()
Olum şimdi sana uzun uzun anlatmak isterdim de hiç hevesim yok. Bütün isimler belli olduktan sonra oylama yapılıyormuş bundan sonra. Semih ile Gizem aynı anda potada olduğu oylamada her Semih fanlarının neredeyse tamamı Semih'e verir riske atar mı adam? Gizem'in ne kadar fanı vardır la. Ünlülerden biri gidebilir ama Serkay kesinlikle gitmez.
Not:Serkay'ı itici buluyorum.
konseyde 2-2-2-1 mi cıkacak la yoksa. acun basgan boyle bi sey gormedim diyor