Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Serkay reiz yattaraya basti gecti 9-1

İkisi aynı anda hiç girmedi ki ;) Akıl var mantık var ikisi potada olursa kime oy atarsın. semih'e? Olum sizin nasıl bir bakış açınız var la :)
1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Semihi 1. yapan Gizem'i 3. yapan ben degilim herhalde :D :D Zaten Semih potaya gitmezse Gizem Kerimoglunun 1. olma olasiligi yuksek.

Son düzenleme:
1.Semih Öztürk
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu
4.Damla Can
5.Gizem Memiç
6. Efecan
7.Nihal Candan (elendi)
8.Zafer

Semihi 1. yapan Gizem'i 3. yapan ben degilim herhalde :D :D

Burada Semih potada değilmiş ;) Nihal,Gizem K potadaymış. Ayrıca yine bakarsan Serkay burada Gizem'den önde matematiğinde mi yok la :D

Burada Semih potada değilmiş ;) Nihal,Gizem K potadaymış. Ayrıca yine bakarsan Serkay burada Gizem'den önde matematiğinde mi yok la :D

Semih kendi kendine mi oylar attida 1. oldu :D :D. Siralamalarda iyi bir yerde oldugunu soylemek istiyorum :D

Son düzenleme:
Semih kendi kendine mi oylar attida 1. oldu :D :D
Olum şimdi sana uzun uzun anlatmak isterdim de hiç hevesim yok. Bütün isimler belli olduktan sonra oylama yapılıyormuş bundan sonra. Semih ile Gizem aynı anda potada olduğu oylamada her Semih fanlarının neredeyse tamamı Semih'e verir riske atar mı adam? Gizem'in ne kadar fanı vardır la. Ünlülerden biri gidebilir ama Serkay kesinlikle gitmez.

Not:Serkay'ı itici buluyorum.

Olum şimdi sana uzun uzun anlatmak isterdim de hiç hevesim yok. Bütün isimler belli olduktan sonra oylama yapılıyormuş bundan sonra. Semih ile Gizem aynı anda potada olduğu oylamada her Semih fanlarının neredeyse tamamı Semih'e verir riske atar mı adam? Gizem'in ne kadar fanı vardır la. Ünlülerden biri gidebilir ama Serkay kesinlikle gitmez.

Not:Serkay'ı itici buluyorum.

Semih potada oldugu zaman hep birinci oldugu icin dustu zaten hepsi verdi zaten butun Turkiye o zaman Semihe oy atiyor la :D :D Semih 1. oluyor ve Gizem Kerimoglu 3. oluyor bende diyorum ki Semih nasil 1. oluyor :D :D :D Ilk Konseyde Semihi yazmislardi hepsi yanlis hatirlamiyorsam ama 1. oldugu icin dustu potadan ;)

Karmakarisik bir olay Acun siralamayi ayarliyor zaten kafasina gore bu bir kere asikar. :D

Son düzenleme:
Semih reis baska ya hahaha kendisi istegiyle potaya girmek istiyo adam :D :D :D

Semih senin tipini tıynetini...

konseyde 2-2-2-1 mi cıkacak la yoksa. acun basgan boyle bi sey gormedim diyor

Geri
Üst Alt