Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Yilmaz Morgul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye haksızlık olsun 11 kişiyi gönderdi diye davranışlarının finalde taktir bulmasını mi bekleyecektik ,Tuncay o kadar emek verdi sonuna kadar bırakmadı halk gördü son haftalarda bazi şeyleriSemih'i Ütopya'da sıkı desteklemiştim fakat kendisine haksızlık yapan adamın yarışmasına katıldı tekrardan.Eski sempatim kalmasa da izledikçe yine onu desteklemeye başlarım herhalde.Eleman çok farklı bir tip,sevdiriyor kendini.
Niye haksızlık olsun 11 kişiyi gönderdi diye davranışlarının finalde taktir bulmasını mi bekleyecektik ,Tuncay o kadar emek verdi sonuna kadar bırakmadı halk gördü son haftalarda bazi şeyleri
Niye haksızlık olsun 11 kişiyi gönderdi diye davranışlarının finalde taktir bulmasını mi bekleyecektik ,Tuncay o kadar emek verdi sonuna kadar bırakmadı halk gördü son haftalarda bazi şeyleri
Elediği elemanların gelip oy kullanması mantıklı mı sence.
Tuncay Bey 1-0 önde başladı finale.Tuncay'a oy atanlar sadece sms attı.Semih destekcileri ise hem gazete aldı,hem sms attı.Ayrıca Semih'in destekcisi her zaman Tuncay'dan fazlaydı bunu kabul etmek gerekir.Nedeni ise yarışmayı izleten adam olması.İyi dersin,kötü dersin Tuncay'ı Tuncay yapan da Semih'in grupları bölmesiydi.Semih'ten nefret edenler Tuncay ve Serkanı destekledi.
Kemal abi sanmıyorum halkın bişey gördüğünü. Final'de zaten Tuncay 1-0 önde başladı eski yarışmacılar oy vererek. Semih sms ve gazete'de önde olması gerekiyordu ve bu çok zordu. Ondan kaybetti. Semih'in takipçileri o kadar zorlu dönemeçlerde grup arkadaşlarını bile korudu habire Tuncay'ın taraftan gidiyordu. O yarışmanın kazananı net şekilde Semih'tir. Bak Tuncay'ın esamesi okunmuyor, Semih yarışmadan sonra kaç kere tt oldu yani![]()
yarismacilar iyi degl bekavga olmaz bu sene
öyle mi sanıyorsun? Semih var, hareketleriyle davranışlarıyla karşı taraf çıldırır büyük ihtimal
Olur iki tane boksor var kadrolarda. Olmadi acun Turabi reisi getirir surpriz olarak.yarismacilar iyi degl bekavga olmaz bu sene
Pek sanman. Gecen sene mesela sadece kavga vardi ondan hergün izledim neredeyse(hele Turabi-Hakan ikilisi baya iyidi be
)
ütopyayı izlediysen sanarsın bence![]()