Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Semih'i Ütopya'da sıkı desteklemiştim fakat kendisine haksızlık yapan adamın yarışmasına katıldı tekrardan.Eski sempatim kalmasa da izledikçe yine onu desteklemeye başlarım herhalde.Eleman çok farklı bir tip,sevdiriyor kendini.

Semih'i Ütopya'da sıkı desteklemiştim fakat kendisine haksızlık yapan adamın yarışmasına katıldı tekrardan.Eski sempatim kalmasa da izledikçe yine onu desteklemeye başlarım herhalde.Eleman çok farklı bir tip,sevdiriyor kendini.
Niye haksızlık olsun 11 kişiyi gönderdi diye davranışlarının finalde taktir bulmasını mi bekleyecektik ,Tuncay o kadar emek verdi sonuna kadar bırakmadı halk gördü son haftalarda bazi şeyleri

11b.jpg

Sampiyon adayim belli (=

borat 'its very nice" - YouTub

Niye haksızlık olsun 11 kişiyi gönderdi diye davranışlarının finalde taktir bulmasını mi bekleyecektik ,Tuncay o kadar emek verdi sonuna kadar bırakmadı halk gördü son haftalarda bazi şeyleri

Elediği elemanların gelip oy kullanması mantıklı mı sence.
Tuncay Bey 1-0 önde başladı finale.Tuncay'a oy atanlar sadece sms attı.Semih destekcileri ise hem gazete aldı,hem sms attı.Ayrıca Semih'in destekcisi her zaman Tuncay'dan fazlaydı bunu kabul etmek gerekir.Nedeni ise yarışmayı izleten adam olması.İyi dersin,kötü dersin Tuncay'ı Tuncay yapan da Semih'in grupları bölmesiydi.Semih'ten nefret edenler Tuncay ve Serkanı destekledi.

Ya bu kadar sacma sapan programlari nasil izliyorsunuz istahla gercekten hayret ediyorum...

Bu yarismayi izlermiyim bilmem, ama Reis´i destekliyorum.

Kemal abi sanmıyorum halkın bişey gördüğünü. Final'de zaten Tuncay 1-0 önde başladı eski yarışmacılar oy vererek. Semih sms ve gazete'de önde olması gerekiyordu ve bu çok zordu. Ondan kaybetti. Semih'in takipçileri o kadar zorlu dönemeçlerde grup arkadaşlarını bile korudu habire Tuncay'ın taraftan gidiyordu. O yarışmanın kazananı net şekilde Semih'tir. Bak Tuncay'ın esamesi okunmuyor, Semih yarışmadan sonra kaç kere tt oldu yani :D

Elediği elemanların gelip oy kullanması mantıklı mı sence.
Tuncay Bey 1-0 önde başladı finale.Tuncay'a oy atanlar sadece sms attı.Semih destekcileri ise hem gazete aldı,hem sms attı.Ayrıca Semih'in destekcisi her zaman Tuncay'dan fazlaydı bunu kabul etmek gerekir.Nedeni ise yarışmayı izleten adam olması.İyi dersin,kötü dersin Tuncay'ı Tuncay yapan da Semih'in grupları bölmesiydi.Semih'ten nefret edenler Tuncay ve Serkanı destekledi.

Kemal abi sanmıyorum halkın bişey gördüğünü. Final'de zaten Tuncay 1-0 önde başladı eski yarışmacılar oy vererek. Semih sms ve gazete'de önde olması gerekiyordu ve bu çok zordu. Ondan kaybetti. Semih'in takipçileri o kadar zorlu dönemeçlerde grup arkadaşlarını bile korudu habire Tuncay'ın taraftan gidiyordu. O yarışmanın kazananı net şekilde Semih'tir. Bak Tuncay'ın esamesi okunmuyor, Semih yarışmadan sonra kaç kere tt oldu yani :D

Öncelikle en başta internet oyu kullanılıyordu Semihe fazlasıyla fake oy çıktığını gördük internet cafedeki tanıdığı[ablası deniliyor) her hafta yüzbin oy fazla çıkarıyordu Semih zaten o yarışmanın en dikkat çeken ismi çok oy çıkması normal programı da onun sayesnde daha fazla izlendiği doğrudur fakat smse geçince neden ahırcılardan gitmeye başlandı?Abidin'i yazın kasalrı birleştireceğiz dedi tutmadı sözünü orada kaybetti bir kısım fanlarını ,insanlara yaptığı saygısızlıklar ,dalga geçmeler,kendinden büyüklere el öptürme hareketi ölçüsüzceydi güzel şeyler değil bunlar.

Tuncay'ın içerideki çalışmaları duruşunu bozmaması son zamanlarda bayağı oy getirdi diye düşünüyorum ,ölçüsüz bir davranışı olmadı pek orada kendi şahsından çok bir duruşu temsil etmeye çalıştı güzel de yaptı bunu ayrıca oradan çıkanlar cafeci olduğundann dışarıda güzel bir örgütlenme yaptılar her hafta koruma aldı neredeyse Semih uyduruk bir aşk yaşamaya çalıştı kendini garantiye alma hesabındaydı bizim halk böyle uyduruk şeyleri sever dümenden devam ettirdi ilişkisini.Dediğim gibi oayın kopma anı Abidini yazdırıp kafecilerle birleşmemesi oldu o olaydan sonra çok tepki aldı.

Yukarıda Semih'in fazla gazete sattığından bahsetmişsiniz final için doğru olabilir,eşya ve gazete için toplamdaki sayı Tuncayın yine daha fazla sanırım yarışmanın son aylarını takip etmediniz ayrıca Tuncay alıyor müzik yapıyor haftada birkaç yerde sahne alıyor diye biliyorum.Karakter olarak Semih daha dikkat çeken ilginç bir sim tabi ki bu kıyaslamayla esamesi okunmuyor diyemeyiz.

yarismacilar iyi degl be :( kavga olmaz bu sene

öyle mi sanıyorsun? Semih var, hareketleriyle davranışlarıyla karşı taraf çıldırır büyük ihtimal

Pek sanman. Gecen sene mesela sadece kavga vardi ondan hergün izledim neredeyse :D (hele Turabi-Hakan ikilisi baya iyidi be :D )

Yiğit olsaydı baya zevkli geçerdi :(

Gerçi fake üyeliği vardı gelir herhalde

Acun isini biliyor ikinci turabiyi getirmis favori olarak da agir basar

avatar_hakan_50536257456a76c9e61f68.jpg

Geri
Üst Alt