Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Atakan turabinin adam olmus versiyonu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Analiz yapalim:

Bu Milli atletlet bayanlar hep asabi oluyorlar, artik pompalanan erkek hormonlarindandanmidir, bilemedim, diyelim :) Bu Yunus´u iki mac kaybetti diye, ve biraz rahat bir arkadasimiz oldugu icin, böyle lay lay lom tavirlari ile, direk nem kapti. Su an Yunus adada resmen mobbinge maruz kaliyor, yukari tükürsem sakal, asaga tükürsem biyik misali. Ne kadar sert karsilik verebilir ki, karsindaki bir bayan. Mevzu cikarsa, gidip sonra "bayani dövdü" denilecek, birde bunun birde beteri var, Nagehan´in Yunus´u indirme ihtimali, birde kadindan dayak yigebilecegi ihtimali korkutuyor adami. Ne yaparsam yapayim, cikamiyorum, diye düsünüyor adam.

Bu atletlerin aldiklari hormonlar, ve maskulin bir sekilde sifatlarina yansimasi cogunda bir asagalik kompleksi olusturuyor. Yunus´un tek sansi, onun üzerine oynamak. Bu konualarda hassas oldugu, davranislarindan belli, "kivirma mivirma" böyle kadinsi hareketler pesinde devamli nagehan, bayan oldugu anlasilsin diye.

Yunus cikip, igneleri vura vura, seni erkek etmisler, gibi laf ederse, kizi mat edebilir. Ancak Nagehan, komplekslerini asabilirse eger, "Senden daha erkegim ulan" diyebilirse eger, Yunus denen gevsek arkadasimiz, bir daha insan icine cikamaz tabi.

Adem nelere kafanı yoruyorsun böyle arkadaş :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu yiğit kim ya herkes küfür ediyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus günce = Tolga Karel
Yılmaz Morgül=Nihat doğan
Yattara=Pascal Nouma
Atakan=Turabi
Serkay=Hilmicem
Nagehan=Merve aydın
Semih Öztürk:looser

bu nihal ne ayak arkadas? öyle bir kizin orda ne isi var yani? hadi desem baya güzel onun icin secmisler öylede birsey yok eh? bu kizin tavirlarina sinir olmaya basladim.

suan izlenimlere göre

atakan gücü ile
semih halkin smsi ile
nagihan da gücü ile
finale gidenler olur

birde unutmadan gönüllüler kendi aralarinda heralde semihi nasil diskalife ederiz diye anlasmis ve elinden geldiklerini birakmiyorlar bu emellerine varmaya, cünkü kendileri de biliyor semih ile sms kalsalar kesin giden kendileri olur, onun icin de bana göre semihin ismini yazan olmaz.

semih sütten cikmis ak kasik mi? hayir efendim oda diger insanlari tavri ve konusmalari ile provoke ediyor ama olayi serkay ve efecan gibi abartmiyor bu ikili baya kontrolden cikmis durumda

Atakan turabinin adam olmus versiyonu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ama Turabi kadar populer olamaz onda o yetenek yok her kazandigi oyunda ayni sevinci yapiyor Turabi farkli farkli seyler yapiyordu buda izliyenleri etkiliyordu yani Turabi kazanacak ne yapacak diye bekliyorlar millet. Ama Atakan Turabiyi kopye etmeye calisiyor ama olmaz bence. :D

Geri
Üst Alt