Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

dünkü bölümde orada yarisma esnasinda "Hayaller, hayatlar" diyen sarisin kiz hangisi ? hosuma gitti o kiz.

Bir göz ucuyla baktım geçen memleketteyken de Serkayla Efecan ağır ergen çocuk gibiler. Hani iki insan bu kadar mal olabilir.

Zafer de her boka atlayan bilmiş pezevenk kategorisinden yürür.

Yiğ-İT... Yiğ-İT... Yiğ-İT...

Neerdeesiiin...???

Sent from my iPhone using Tapatalk

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serkay ile Hilmicem'in alakası yok, Hilmicem oynadığı oyunların %90'ı kazanıyordu, bu eleman kaybediyor. Semih de büyük üstad Hakan Hatipoğlu'nun izinden gidiyor.
ben acunun kimi kimin yerine koyduğunu göstermek için yazdım acunun düşüncesi hilmicem gibi serkayı atletik olduğu için seçmesi tarzı benzer ama beceri yok

Reis gelecek bölümde bayilacak gibi. Semih Reis begin ameliyati yapicam derken, begin kanamasi gecirmez umarim.

Fark ettigim diger ayrinti, Reis´in üc haftadir adada olmasina ragmen, halen beyaz peynir gibi bir tene sahip olmasi. Reis heralde yillarca hic evden cikmamis, bu Utopya yarismasi dahil. Bir türlü karartamiyor herifi...

Ve son bolümde begin ameliyatlari islemeye baslamis. Karsi tarafin provokatif hareketlerinden sonra, niyeti bozan Reis, gidip karsi takima karsi da begin ameliyalarini baslatmistir. Final macinda Atakan´i secip, ezmesi, ve zaferinden sonra yaptigi hareketleri ile tüm takimi karistirmayi basardi. Egosunda büyük bir cizik yiyen Atakan, takimda gücsüz gördügü aktörlere karsi daha da sertlesmeye baslatip, Yilmaziye´nin en yakin dostu olan kariyi gözüne kestirip, kulis kurdu. Takimda birligi bozulan ünlüler grubu da, son yarismada kolay lokma oldular. Ünlü´lerde Takimdaslik bitti. Daha dogrusu Reis bitirdi, Atakan´a yaptigi beyin ameliyati sonucu, gerisi domino tasi düstü teker teker...

survivor-semih-ozturk-efecan-serkay-670x300-660x300.jpg

Semih tam bir mal. Ayni bizim yigit.

Semihciler likelasın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt