Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Ya herkes stres atmak için ne bilim futbol yorumlar dizi yorumlar neyse de survivor yorumlamak ayrı bir nirvana.
Bu programın hiç değilse bir amacı var daha rezil programlar olduğunu unutmamak lazım. Dünyada realty showlar çok ilgi çekiyor. Sanırım insanlar zorlu şartlarda verilen tepkileri merak ediyorlar ya da kendilerinin yerine koyuyorlar onları karakter olarak

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülke insanları harbiden kafayı yemiş ciddi ciddi survivor analizi kasanlar var.

Ek edit: Geçen gün TV8'de Survivor Panaroma diye bir program vardı canım sıkıldı izleme gafletinde bulundum. Adamlar ciddi ciddi o programa geliyorlar, analiz kasıyorlar. Sanki devlet meselesiymiş gibi yok Semih niye böyle yaptı yok niye bu oyunu kazanamadılar gibi. Oraya gelip bunları diyen işsizdir ama iyi para da alıyordur. Kimse izlemez yoksa bu programları.

Ben kendi adima konusmak gerek duyarsam , survivoru net den izlerim zamanim olunca öyle isi gücü yokmus gibi aksam gece saatlerine kadar tvnin karsisinda durmam, survivor bana keyif veriyor. Survivor izlemek sartmi dersen yok tabiki degil Galatasaray nekadar kötüse Survivor okadar tatli geliyor insana. Eger Survivor gibi yarismalara laf atacak olursak ozaman TV komple kapatmamiz gerek, sonuc olarak survivor diger sacma yarismalara ve magazinlere göre daha kaliteli duruyor.

Belki 50-100 yil sonra sirf böyle Reality Show izleyecek insan oglu cünkü insanin dogasinda var baskalarini gözetlemeye.

Bu programın hiç değilse bir amacı var daha rezil programlar olduğunu unutmamak lazım. Dünyada realty showlar çok ilgi çekiyor. Sanırım insanlar zorlu şartlarda verilen tepkileri merak ediyorlar ya da kendilerinin yerine koyuyorlar onları karakter olarak

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olabilir tabiki izleyene niye survivor izliyorsun diye bir şey diyemem ama bana saçma geliyor bu programlar. Normalde çok TV izleyen birisi değilim. İzlersem maç olunca yada çok kaliteli bir film olunca izlerim. Bu tür saçma programlar insanı aptal yerine koyuyor.

Ben kendi adima konusmak gerek duyarsam , survivoru net den izlerim zamanim olunca öyle isi gücü yokmus gibi aksam gece saatlerine kadar tvnin karsisinda durmam, survivor bana keyif veriyor. Survivor izlemek sartmi dersen yok tabiki degil Galatasaray nekadar kötüse Survivor okadar tatli geliyor insana. Eger Survivor gibi yarismalara laf atacak olursak ozaman TV komple kapatmamiz gerek, sonuc olarak survivor diger sacma yarismalara ve magazinlere göre daha kaliteli duruyor.

Belki 50-100 yil sonra sirf böyle Reality Show izleyecek insan oglu cünkü insanin dogasinda var baskalarini gözetlemeye.

Yukarda da yazdım izleyene niye izliyorsun demem. Herkes keyif aldığı şeyi izleyebilir. Ben zaten survivor'u değil survivor panorama diye bir program var onu eleştirdim. Ordaki yaşam nasıl, oyunlar nasıl izleyebilirler ama ciddi ciddi analiz kasmak bana saçma geldi sadece.

Son düzenleme:
Yukarda da yazdım izleyene niye izliyorsun demem. Herkes keyif aldığı şeyi izleyebilir. Ben zaten survivor'u değil survivor panorama diye bir program var onu eleştirdim. Ordaki yaşam nasıl, oyunlar nasıl izleyebilirler ama ciddi ciddi analiz kasmak bana saçma geldi sadece.

Panorama oylayinda haklisin, orda saatlerce yorum yapiyorlar hic izlemisligim yok, büyük ihtimal da oda dedigin gibi isi gücü olmayanlar veya ev hanimlara izlesin diye yapilmis bir Program

Eğer Yiğit olduğunu kabul etmezsen sana edilecek her türlü küfür serbest olacak IP adresinden de geçen yıl ettiğin küfürler yüzünden seni savcılığa vericem.

Edersen normal forumda devam edebilirsin ama yine ağzına sıçarlar muhtemelen.

İyi la iyi yigitim tamam.

Mahkeme karıştırmasan itiraf etmezdim.

He bu arada ben Yiğit Karagozum. Küfür edebilirsiniz sıkıntı yok.

Biz sabretmeyi öğrendik artık semih Reisle akıllı davranıyoruz artık

Yüzsüz moron, bütün foruma sövüp geri dönmek nasıl bir duygu? :d

tapatalk

Geri
Üst Alt