Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.919
- 23.473
- 3.723
Tuğba gidebilir.
Ezgi yerli Cansu Dere.
Ezgi yerli Cansu Dere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de Semih zeki adam falan diyorsunuz ama Atakan felaket kurnaz adam, Yunus ile Tuğba Ezgi'yi yazacaklardı. Yunus'u yanına aldı üstelik çıkarım olduğum için dedi. Semih'i yazdırdı kendileri Tuğba'yı yazdı böylece Ezgi'nin olası potaya girmesinin önüne geçti felaket zekice hamleydi![]()
Yunus gerizekali olursa herkes kullanir onu![]()
![]()
Semih, Yattara, Yunus hepsi Atakan'ın oyununa geldi kabul edin artık. Güçlü birini çıkarmamız lazım vs dedi. Semih gitti Yattara'yı yazdı güçlü diye, Yunus Semih'i, Yattara ise Atakan ile hareket edip Tuğba'yı yazdı. Adam hem kendi ismini yazdırmadı, hem ezgiyi potadan korudu![]()
Semih, Yattara, Yunus hepsi Atakan'ın oyununa geldi kabul edin artık. Güçlü birini çıkarmamız lazım vs dedi. Semih gitti Yattara'yı yazdı güçlü diye, Yunus Semih'i, Yattara ise Atakan ile hareket edip Tuğba'yı yazdı. Adam hem kendi ismini yazdırmadı, hem ezgiyi potadan korudu![]()
Semih'e yattarayi mi yaz dedi![]()
![]()
Ben ne diyorum sen ne diyorsun Tuncay![]()
Semih aciklamalari senin analizlerinle uyusmuyor ondan dedim![]()
. Atakan degil Acun onlara yazin dedi onlarda yazdi gercek bu
![]()
![]()
Kurgu güzel kim düşündüyse "Atakan Güçlüleri yazalım dedi" kendisi hariç kim var güçlü Gönüllülerde sürekli 1. olmuş Semih, daha önce 1. olmuş Atakan yokken Yattara ve Tuğba, Geçen hafta 2. olan Ezgi hepsinin ismi çıkmış" Gayet iyi bir hamle yapmış Atakan işteOylar dağılınca Tuğba'yı çıkardılar öteki türlü iş sidik yarışına dönecek ve riske binecekti yarısı Tuğba, yarısı Ezgi diyebilirdi mesela
Ben Atakan'a da 1 oy çıkmasını beklerdim ama hepsi aptalmış oyuna geldiler :asd22: