- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Reis onada beyin ameliyati yapar merak etmesin.acur torpilli Gizem memiçi savunuyor durmadan. Serkaç ve pepecan'dan daha fazla sinir oluyorum buna. Sinsi melahat bildigin.
Neyse Semih reise selam olsun. Ben yatar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis onada beyin ameliyati yapar merak etmesin.acur torpilli Gizem memiçi savunuyor durmadan. Serkaç ve pepecan'dan daha fazla sinir oluyorum buna. Sinsi melahat bildigin.
Neyse Semih reise selam olsun. Ben yatar
Yattara ve Yunus hariç boş adamlarla dolu bu sene, bir de Semih her ne kadar uyuz bir karakter olsa da programa renk katıyor.
{taptap}
Yattara'nın kafası hiç entrikaya çalışmıyor ya, Yunus zaten tam deli.Biri şaklaban, diğeri de bağımlı herifin teki. Bunlardan ala boş adam mı var yahu? Semih hk. düşüncelerine katılıyorum. O olmasa izlenmez o program.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cidden şu Semih hayranlığı garip geliyorŞunada eminim bu Semih hayranları günlük hayatta Semih gibi karakteri olan farklı kişilerle geçinemiyordur. Müthiş derecede egoist,kaosla beslenen her çıktığı programda birilerinden dayak yiyen gereksiz bi herif. Ha Serkay ve Efecan denen 2 ergendende nefret ederim o ayrı. Atakan ve Yattaranın tırnağı olamaz hiç biri
Kes lan senin gibi oy gondermiyoruz ya ona bak ben Turkiyede yasamiyorum birader rahat ol sen. Bizi taniyan tanir simdi topukla hadi kocum.adama tapan insanlar var tuncay tum gibi. ulke bu tip insanlar yuzunden bu durumda.
semihe binlerce sms atmak icin arabasini satan tipler var.
adama tapan insanlar var tuncay tum gibi. ulke bu tip insanlar yuzunden bu durumda.
semihe binlerce sms atmak icin arabasini satan tipler var.
Survivor topic'inde gergin dakikalar..
Yaprak yaprak konusuyorlar reis ya boyle birsey yok burada girgir samata yapiyoruz millete bak.![]()
![]()
Sen onları takma tuncik. (Semih'in deyimiyle)
Yaprak yaprak konusuyorlar reis ya boyle birsey yok burada girgir samata yapiyoruz millete bak.![]()
![]()
Bende genel bir dusuncemi belirtiyorum bosver.Ben sadece genel bi düşüncemi belirtmiştim ilk defa ama o millet kavramının içinde var mıyım merak ettim şimdi ?
Bende genel bir dusuncemi belirtiyorum bosver.
Sana birsey diyen mi var arkadas git isine kardesim senin mesajini alintiliyan oldumu kendi kendine konusuyorsun.2 üstteki mesajında takan yok diyipte sana karşı sataşma olmadan tepki göstermende baya ironik. Harbiden boşver
Sana birsey diyen mi var arkadas git isine kardesim senin mesajini alintiliyan oldumu kendi kendine konusuyorsun.