Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

Reisin operasyonu götünde patladı Yunus aday oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cidden şu Semih hayranlığı garip geliyor :D Şunada eminim bu Semih hayranları günlük hayatta Semih gibi karakteri olan farklı kişilerle geçinemiyordur. Müthiş derecede egoist,kaosla beslenen her çıktığı programda birilerinden dayak yiyen gereksiz bi herif. Ha Serkay ve Efecan denen 2 ergendende nefret ederim o ayrı. Atakan ve Yattaranın tırnağı olamaz hiç biri

Yattara ve Yunus hariç boş adamlarla dolu bu sene, bir de Semih her ne kadar uyuz bir karakter olsa da programa renk katıyor.

{taptap}

Yattara ve Yunus hariç boş adamlarla dolu bu sene, bir de Semih her ne kadar uyuz bir karakter olsa da programa renk katıyor.

{taptap}

Biri şaklaban, diğeri de bağımlı herifin teki. Bunlardan ala boş adam mı var yahu? Semih hk. düşüncelerine katılıyorum. O olmasa izlenmez o program.

Biri şaklaban, diğeri de bağımlı herifin teki. Bunlardan ala boş adam mı var yahu? Semih hk. düşüncelerine katılıyorum. O olmasa izlenmez o program.

Yattara'nın kafası hiç entrikaya çalışmıyor ya, Yunus zaten tam deli.

Acun her zamanki gibi kural değiştirmiş birinciye isim söyleme hakkı falan kalmamış. Bu şekilde Semih'in de Atakan'ın da gitme potansiyeli var. Özellikle Semih'i sevmediğini çok belli ediyo zaten. Gerek Acun ve medyasının yalamaları, gerekse bütün gönüllüler elendiğinde hepsinin oyunun geriye son kalana gideceğinden ötürü Serkay züppesi yarışmayı kazanacak diye düşünüyorum.

Cidden şu Semih hayranlığı garip geliyor :D Şunada eminim bu Semih hayranları günlük hayatta Semih gibi karakteri olan farklı kişilerle geçinemiyordur. Müthiş derecede egoist,kaosla beslenen her çıktığı programda birilerinden dayak yiyen gereksiz bi herif. Ha Serkay ve Efecan denen 2 ergendende nefret ederim o ayrı. Atakan ve Yattaranın tırnağı olamaz hiç biri

adama tapan insanlar var tuncay tum gibi. ulke bu tip insanlar yuzunden bu durumda.

semihe binlerce sms atmak icin arabasini satan tipler var.

adama tapan insanlar var tuncay tum gibi. ulke bu tip insanlar yuzunden bu durumda.

semihe binlerce sms atmak icin arabasini satan tipler var.
Kes lan senin gibi oy gondermiyoruz ya ona bak ben Turkiyede yasamiyorum birader rahat ol sen. Bizi taniyan tanir simdi topukla hadi kocum.

Semih'i destekliyorum var mi bir sıkıntı? Varsa soyle bilelim. Benim ismimi yazdigini gormuyeyim muhattap olamam seninle.

Son düzenleme:
Su programi ciddiye alanlar ne tur bir manyaksiniz siz lan burada girgir samata yapiyoruz lan ne tur bir salaksiniz siz.

Survivor topic'inde gergin dakikalar..

Geri
Üst Alt