Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2016)

fd3d620a985305323d68cd93b7830dec.jpg

Acun'a yakışır büyük şikecinin yardakçısı

Bu yıl kurgu olduğunu çok fazla belli etmiş anlaşılan

Ancak işin kötüsü tv başında maç izler gibi yarışmacıları destekleyen insanlar var sevdiği yarışmacı kazanınca ayağa kalkıp sevinen falan

acunun kiz arkadasi damlanin cok yakin bir arkadasiymis. damla haricinde, efecan ve serkayinda arkadasiymis.

dun kazanilan oyun sonrasi damlanin erkek arkadasi telefonda damlaya "biz zaten efecan ve serkayin aileleri ilede cok yakinslastik, hergun konusuyoruz" dedi.

Bitmedi mi bu zımbırtı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkaç gereksiz bilgi vereyim lan yarışmayı izlemiyorumda akşam evde olursam falan sıkılınca bakınıyorum bazen. Gerçi izleyince çakozluyorum hemen:D Ekşi'de falan hep en üstlerde. Atakan'la İbrahim'in para mevzusu var galiba ortak salon falan açmışlar Atakan'la antreman yapan tanıdığım var. Araları para mevzusundan kötü. Bu arada Atakan geçen bölümü izledim bilg, oyununu artık kazanıp dedeme bişeyler götüreyim falan dedi iyi güldüm mg. Adamın uçağı falan var maddi durumu da öküz gibi iyi burada halkın çocuğu ayağına biraz girmiş galiba. Keza Semih, Serkay mevzusunu da anlamadım biri Fransa'da eğitim almış falan sözde halkın çocuğu adam diğeri tiki diyorlar adam amatör futbolcu. Serkay tiki falan diyorlar da adamın tipinden mi öyle geliyor bilmiyorum. Herif normal bi herif işte yani izlediğim kadarıyla baya küfür falan ediyorlar internette manyak mıdır nedir millet. Heralde tipinden kıskanıyorlar.

Son düzenleme:
Survivor izlememişsin hakatten renktaş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkaç gereksiz bilgi vereyim lan yarışmayı izlemiyorumda akşam evde olursam falan sıkılınca bakınıyorum bazen. Gerçi izleyince çakozluyorum hemen:D Ekşi'de falan hep en üstlerde. Atakan'la İbrahim'in para mevzusu var galiba ortak salon falan açmışlar Atakan'la antreman yapan tanıdığım var. Araları para mevzusundan kötü. Bu arada Atakan geçen bölümü izledim bilg, oyununu artık kazanıp dedeme bişeyler götüreyim falan dedi iyi güldüm mg. Adamın uçağı falan var maddi durumu da öküz gibi iyi burada halkın çocuğu ayağına biraz girmiş galiba. Keza Semih, Serkay mevzusunu da anlamadım biri Fransa'da eğitim almış falan sözde halkın çocuğu adam diğeri tiki diyorlar adam amatör futbolcu. Serkay tiki falan diyorlar da adamın tipinden mi öyle geliyor bilmiyorum. Herif normal bi herif işte yani izlediğim kadarıyla baya küfür falan ediyorlar internette manyak mıdır nedir millet. Heralde tipinden kıskanıyorlar.

semihin hayranlari onlar. arabasini satip semihe sms atanlar var. kufur etmeleri gayet dogaldir.

Serkaç efendinin cok dangalakca sözleri var. diğerlerini küçümseyen. bunlar mı selaleye gidecek ne anlarlar denizden. hayatlarında deniz mi görmüşler.şöyle adamlar ödüle gidiyor gibisinden. ulan armud sen deniz gördün de ne oldu boyun mu uzadı. kufurler argo kelimeler bunlar halkın gözünde hep eksi ama haberi yok. semih veya atakan la sms e cıkmadıgı surece son 4 e kalacaktır. orda alaşagı ederler. bu yarısma basından beri atakan-semih finaline bakıyordu. acun bu sefer belki de 3 lu final sms i alabilir. o zaman da semih-atakan-serkay olur

Valla aga bilemiyorum da çok küfür edenler var. Benim arkadaşlardan bile var mg adam internette bi tazminat olayına girse valla zengin olur. Benim izlediğim kadarıyla itici bi tarafı var ama çok sinir olunacak kadar değil gibi ya da bilmiyorum belki öyledir. Ama herifte harbiden baya tip var artı böyle özgüvenli falan konuşunca millete itici gelmiş olabilir. Semih'te çok artistçe ve egosu yüksek şekilde konuştuğunu gördüm ama Semih'e kimse uyuz olmaz eğri büğrü bi herif. Aynı lafı Serkay tipinde bi adam söylerse direk nefret edersin. Bu da içgüdüsel bişey hele bizim ülkede:D

Serkaç efendinin cok dangalakca sözleri var. diğerlerini küçümseyen. bunlar mı selaleye gidecek ne anlarlar denizden. hayatlarında deniz mi görmüşler.şöyle adamlar ödüle gidiyor gibisinden. ulan armud sen deniz gördün de ne oldu boyun mu uzadı. kufurler argo kelimeler bunlar halkın gözünde hep eksi ama haberi yok. semih veya atakan la sms e cıkmadıgı surece son 4 e kalacaktır. orda alaşagı ederler. bu yarısma basından beri atakan-semih finaline bakıyordu. acun bu sefer belki de 3 lu final sms i alabilir. o zaman da semih-atakan-serkay olur

Bence Damla olur Sergay yerine. Şampiyon olursada şaşirmam.

acun bi ara kıbrısa 4+1 felan olabilir diyordu. belki oyle de yapabilir. kıbrısta 2 sini eler. 3 lü final olabilir o zaman

izlemedigin belli rts

Geri
Üst Alt