Erten Kırgızeli
Cezalı
- 5 Mayıs 2016
- 482
- 1
- 378
He bu arada İbo ve Yunus gibi leş yarışmacılar hala orada.
Saskinim.
Saskinim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yıl kurgu olduğunu çok fazla belli etmiş anlaşılan
Ancak işin kötüsü tv başında maç izler gibi yarışmacıları destekleyen insanlar var sevdiği yarışmacı kazanınca ayağa kalkıp sevinen falan
Bitmedi mi bu zımbırtı
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Survivor izlememişsin hakatten renktaş
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birkaç gereksiz bilgi vereyim lan yarışmayı izlemiyorumda akşam evde olursam falan sıkılınca bakınıyorum bazen. Gerçi izleyince çakozluyorum hemenEkşi'de falan hep en üstlerde. Atakan'la İbrahim'in para mevzusu var galiba ortak salon falan açmışlar Atakan'la antreman yapan tanıdığım var. Araları para mevzusundan kötü. Bu arada Atakan geçen bölümü izledim bilg, oyununu artık kazanıp dedeme bişeyler götüreyim falan dedi iyi güldüm mg. Adamın uçağı falan var maddi durumu da öküz gibi iyi burada halkın çocuğu ayağına biraz girmiş galiba. Keza Semih, Serkay mevzusunu da anlamadım biri Fransa'da eğitim almış falan sözde halkın çocuğu adam diğeri tiki diyorlar adam amatör futbolcu. Serkay tiki falan diyorlar da adamın tipinden mi öyle geliyor bilmiyorum. Herif normal bi herif işte yani izlediğim kadarıyla baya küfür falan ediyorlar internette manyak mıdır nedir millet. Heralde tipinden kıskanıyorlar.
Serkaç efendinin cok dangalakca sözleri var. diğerlerini küçümseyen. bunlar mı selaleye gidecek ne anlarlar denizden. hayatlarında deniz mi görmüşler.şöyle adamlar ödüle gidiyor gibisinden. ulan armud sen deniz gördün de ne oldu boyun mu uzadı. kufurler argo kelimeler bunlar halkın gözünde hep eksi ama haberi yok. semih veya atakan la sms e cıkmadıgı surece son 4 e kalacaktır. orda alaşagı ederler. bu yarısma basından beri atakan-semih finaline bakıyordu. acun bu sefer belki de 3 lu final sms i alabilir. o zaman da semih-atakan-serkay olur
Bence Damla olur Sergay yerine. Şampiyon olursada şaşirmam.
su efecani yilan fln soksa da olse
Hangisi o?
Cennet Mahallesinde oynayabilecek bir Romana benzeyen mi?
ya zencimtrak bi herif ama tam dayaklik konusmasi fln
izlemedigin belli rtsBirkaç gereksiz bilgi vereyim lan yarışmayı izlemiyorumda akşam evde olursam falan sıkılınca bakınıyorum bazen. Gerçi izleyince çakozluyorum hemenEkşi'de falan hep en üstlerde. Atakan'la İbrahim'in para mevzusu var galiba ortak salon falan açmışlar Atakan'la antreman yapan tanıdığım var. Araları para mevzusundan kötü. Bu arada Atakan geçen bölümü izledim bilg, oyununu artık kazanıp dedeme bişeyler götüreyim falan dedi iyi güldüm mg. Adamın uçağı falan var maddi durumu da öküz gibi iyi burada halkın çocuğu ayağına biraz girmiş galiba. Keza Semih, Serkay mevzusunu da anlamadım biri Fransa'da eğitim almış falan sözde halkın çocuğu adam diğeri tiki diyorlar adam amatör futbolcu. Serkay tiki falan diyorlar da adamın tipinden mi öyle geliyor bilmiyorum. Herif normal bi herif işte yani izlediğim kadarıyla baya küfür falan ediyorlar internette manyak mıdır nedir millet. Heralde tipinden kıskanıyorlar.