Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

2 efsAneeee cansel & Eser

eser-west-k%C4%B1smetse-olur-eser-biyografi.png

Tutarsızca bir açıklama olmuş

Yok ya gercenten öyle, indiririm bölümü bakiyorum 3 Saate yakin sürüyor hemen kisim kisim atliyorum, birbucuk saat icinde bitiriyorum o bölümü. Sabahin köründe is güc var. Ama dogru Survivor yarismasini keyfile izlerim. Cünkü kavga gürültü ve birbirilerini satmalar hic eksik olmuyor. Insan böyle durumlarda bile nekadar bencil nekadar serefsiz ve hala nekadar hayvani icgüdüleri icinde oldugunu gösteriyor.

Daha bakma şansım olmadı ama bu hafta bakacağım..Erdiyi merak ediyorum :) Adamın sporla hiç alakası yoktu.

Kavgalar erken başladı bence. Şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda diskalifiye de olur. Bol bol action izleriz.

Bu Serhatın götünü kim kaldırmış bu kadar

Birinden sağlam sopa yer sonunda

Eser kardeşimiz 3te3 yaptı. İlk hafta olduğu gibi yine en başarılı erkek yarısmacı seçildi. Fakat biraz yavaş bu ara hizlanirsa önünde kimse duramayacak.

Ayrıca Şikebahceli çakma boğa Serhati yendi ve morartti. Dipnot.

Eser kardeşimiz 3te3 yaptı. İlk hafta olduğu gibi yine en başarılı erkek yarısmacı seçildi. Fakat biraz yavaş bu ara hizlanirsa önünde kimse duramayacak.

Ayrıca Şikebahceli çakma boğa Serhati yendi ve morartti. Dipnot.
Kıymetli yorumların için teşekkürler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baya baya survivordaymış god damn it. Bu kadar kıl adamı bir araya getirmekte mesele valla tebrik ettim acunu.

O titremeye arka fonda azer bülbül müziği iyi giderdi

Ardanin torpillisi deniyor Erdi icin, Bayrampasa kontenjanindan dahil olmus survivora ?

Geri
Üst Alt