- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Bide sadin diye sumocu var oda bayrampasaliymisArdanin torpillisi deniyor Erdi icin, Bayrampasa kontenjanindan dahil olmus survivora ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bide sadin diye sumocu var oda bayrampasaliymisArdanin torpillisi deniyor Erdi icin, Bayrampasa kontenjanindan dahil olmus survivora ?
Onu geçen ben dedim mkArdanin torpillisi deniyor Erdi icin, Bayrampasa kontenjanindan dahil olmus survivora ?
Sosyal medyada gordum knk demek sendin oOnu geçen ben dedim mk
Valla ben mabadımdan uydurdum tamamen gerçi ilişkiyi kurmak zor değilSosyal medyada gordum knk demek sendin o
Yiğit kim o ne yaptı
Esere laf yok dün Serhata haddini bildirmiş
Bu sezon serefsiz list:
-Eser
-Serhat Akin
-Yigit
O herifte sendrom var psikolojik bir hastalık anlık patlıyor durup durduk yerde
Eser Kim
Show amacli kendini sürat botunda yerden yere vuran mal mi
Esere laf yok (naptı bilmiyorum)
Unluler takimindaki Adem ,dopingli cikmis 2012 londra olimpiyatlarında .Hangi takimin sporcusu oldugunu tahmin etmek zor olmasa gerek
![]()
[FONT="]Türkiye rekortmeni atlet Pınar Saka, doping yaptığı gerekçesiyle üç yıl ceza aldı.[/FONT]
Unluler takimindaki Adem ,dopingli cikmis 2012 londra olimpiyatlarında .Hangi takimin sporcusu oldugunu tahmin etmek zor olmasa gerek
![]()
S. Kime ulaşırsınBu boksçu heisin fit vücuduna ulaşmam için az kaldı protein+Karbonhidratla ulaşırım herhald.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S. Kime ulaşırsın
Heis yanlış kişiye söyledin sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaza dogru pazulari ile govde gosterisi yapıp Keramettini sasirtacaktir.Dusmanlarini catlatacaksin gibi gozukuyor
Yaza dogru pazulari ile govde gosterisi yapıp Keramettini sasirtacaktir.