Survivor Ünlüler - Gönüllüler (2017)

evet kardeşim aslında daha çok ben kendimi eledim yok neymiş yemeklere şap katacaklarmış kızlarla yatacaz ya aynı adada. bababa lan dedim bırakın hiçbir haltınız doğal değil bari bu doğal olsun yapmacık olmayın sabah ereksiyonuysa, sabah ereksiyonu. göğüs kıllarını da kesicez dediler her hafta ona hiç girmiyorum bak bu şap işi sinirlerimi bozdu vurdum kapıyı çıktım.

kesinlikle torpil var kardeşim, ıssız adada klozet mi olur ya.
Bu Yiğit denilen tip nasıldı keza diğerleri hiç muhabbetin oldu mu

Bu Eser West denilen adamın evlilik programında 1.olup tekrar buraya katılmasının bir izahı var mı? E acun madem hiç insanları boş yere yormasın madem onbinlerce kisi seçmelere geliyor, bu programda 1.olmus adamı almıs yarısmaya. Hani adalet?

Gönüllüler takiminda olanlar da bilinen isimler

Secmeler oldugunu düsünmüyorum

Seçme falan yalan beyler. Gönüllüler takımı 2 senedir hep bilinen kişilerden.

Eser,Erdi ve Berna yarışmadan geldi. Volkan Tskda görevli. Sas Komandosuymuş. Gökhan oyuncuymuş. Tugçe milli buz hokeyci. Ogeday milli kürekçi. Denisa ve Elifde Bikini Fitness diye bir dalgada 1.olmuş. Yani hepsi bir şekilde yolunu bulmuş kişiler.

Emin olun ünlüler daha fakirdir :D

senin hayatın survivordanmı ibaret,ne biçim adamsın lan sen
merve,semih,eser vs napıyosun olum sen,smsler gönderiyosun,ölümüne savunuyosun,oyun kaybedince kendini paralıyosun falan,nası bi kafa yapın var senin

3 gün mesajlarına bakıcam senin,eğer düzelme görmezsem hakan ve sergen gibi adına konu başlığı açılacak
sonunu biliyosun zaten

ADAM OL

Renktaş sanırım "Seni deli mi zikti?" demek istemişsin ama kendini frenlemişsin.

evet kardeşim aslında daha çok ben kendimi eledim yok neymiş yemeklere şap katacaklarmış kızlarla yatacaz ya aynı adada. bababa lan dedim bırakın hiçbir haltınız doğal değil bari bu doğal olsun yapmacık olmayın sabah ereksiyonuysa, sabah ereksiyonu. göğüs kıllarını da kesicez dediler her hafta ona hiç girmiyorum bak bu şap işi sinirlerimi bozdu vurdum kapıyı çıktım.

kesinlikle torpil var kardeşim, ıssız adada klozet mi olur ya.
Kardeşim bu dy seni yalan söylemekle itham etmiş

Eser,Erdi ve Berna yarışmadan geldi. Volkan Tskda görevli. Sas Komandosuymuş. Gökhan oyuncuymuş. Tugçe milli buz hokeyci. Ogeday milli kürekçi. Denisa ve Elifde Bikini Fitness diye bir dalgada 1.olmuş. Yani hepsi bir şekilde yolunu bulmuş kişiler.

biliyoruz bunlari da iste bazi kamiller anlamak istemiyor yigitcim

Kardeşim bu dy seni yalan söylemekle itham etmiş

evet diss atmış kurubiyeci yiğit kütüklerine kadar inmeyi de ihmal etmemiş takdir ettim

ben en son şurada kaldım kardeşim

CAecykHWUAAhi2C.jpg

Şimdi fragmanina rastladim ve kendime geldim ohhh bee. Bu aksam survivor keyfss. Gs maçıyla aynı saatte ama kim tıklar maçı.

Bu ne la voleybol oynuyorlar. Buradan kavga çıkmaz.

Serhat hala dayak yemedi mi burnunu z. tiğim pezosu

Geri
Üst Alt